Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gruppchef för online-media och kampanjer på Tre

Gruppchef för online-media och kampanjer på Tre

Tre · Stockholm · Ansök senast 15 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Online är uppdelad i fyra team och vi söker nu en erfaren Gruppchef för online-media och kampanjer till vårt trafik- och kampanjteam, som består av tre seniora medarbetare. Vi arbetar i en internationell miljö med en mix av olika nationaliteter och arbetet bedrivs i nära samarbete med olika stakeholders, både i våra svenska och danska affärs organisationer.

Om rollen
I rollen som Gruppchef förväntas du skapa relevanta och säljdrivande kampanjer i enlighet med den taktiska planen samt att säkra en optimal och kvalitativ trafik till vår sajt. Du kommer vara en viktig nyckelaktör när det kommer till att bygga starka broar mellan Produkt och Marknad. Det är också viktigt att förstå den tracking som ligger till grund för online marknadsföring samt att kravställa på hur trackingen ska byggas och underhållas.

Vidare ingår det i rollen att sätta mål för trafikanskaffning av Google-ads, affiliate och organisk trafik med fokus på volym och lönsamhet.

I den här rollen arbetar du aktivt med ditt ledarskap och är en närvarande chef. Du har det fulla personal- och resultatansvaret och arbetar aktivt med dina ledares utveckling och ser till att din grupp har rätt förutsättningar för att bli bäst på just sitt område. På Tre värdesätter vi att leda i en lärande organisation och din roll som chef är både att sätta ramarna för att nå våra mål, och att coacha ditt team för att nå dit på bästa sätt.

Vem är du
För att lyckas i rollen gillar du ett högt arbetstempo och du trivs i en miljö där omvärld och förutsättningar löpande förändras. Du känner stor passion för ditt jobb och det ligger i din natur att föra över ditt engagemang till ditt team. Med intresse för närvarande och coachande ledarskap får du dina medarbetare att växa och utvecklas. Du behöver ha flerårig erfarenhet med personalansvar över specialistkompetenser.

Vidare har du åtskilliga års erfarenhet av hands-on kampanjarbete inom online-/e-handel, gärna från digital marknadsföring, med dokumenterad success stories samt haft ansvar för produkt. Eftersom vi står inför en resa att satsa på vår online-"butik" ser vi gärna att du har gjort en liknande förändringsresa samt format och utfört taktiska planer.
Trafik- och kampanjteam är ett område med många kontaktytor och därför ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att bygga kontaktnät. Du har goda kunskaper i engelska i skrift och tal.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats där individuell utveckling är ett av våra fokusområden. Med hjälp av engagerade medarbetare och ledare och tillsammans med vår interna utbildningsenhet, vill vi ge dig verktygen att bli bäst på det du gör. Vi är en trygg arbetsgivare, som tar väl hand om våra medarbetare, vilket märks av de utmärkelser som vi årligen får - sjunde året i rad vi vunnit topplacering i Great Place to Work. Vi har en fantastisk kontorsbyggnad precis bredvid Globen.

Ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta rekryterande chef Max Palmqvist på max.palmqvist@tre.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-PRIORITY

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tre

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons