Gruppchef El

Billerudkorsnäs Sweden AB · Kalix

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vår underhållsavdelning, med en tydlig underhållsstrategi där driftsäkerhet och planerbart underhåll är en nyckel, söker vi nu en Gruppchef El.

Här finns möjligheten att växa i en spännande roll hos BillerudKorsnäs, ett internationellt bolag med stark lokal förankring, och tillsammans med oss utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten och välkomnar därför särskilt kvinnliga sökanden samt sökande med olika bakgrund och erfarenhet.

Om tjänsten

Som Gruppchef El arbetar du inom Underhållsavdelningen på Sektionen för El/Automation. Du arbetar i en självständig roll med att leda, utveckla och samordna verksamheten inom ditt ansvarsområde. Du är personalansvarig chef för en grupp som jobbar inom området el. Arbetet bedrivs i nära samarbete med övriga medarbetare inom underhåll och produktion.

Vi arbetar mot gemensamma mål med tydliga strategier och visioner och vill ständigt utvecklas och bli bättre. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett högt säkerhetstänkande, dialog och trivsel.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och förlagd till dagtid.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med tydliga värderingar – Tänka nytt, Samarbeta, Känna ansvar och Skapa värde är våra kärnvärden.

Kvalifikationer

Du har gymnasial utbildning med inriktning mot el/automationsunderhåll alternativt annat likvärdig utbildning. Du har flerårig yrkeserfarenhet inom el/automation samt att det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

BillerudKorsnäs ramverk Sustainable Leadership innebär att man som ledare tar ett ansvar för sitt egna välmående och utveckling för att hålla i längden. Det handlar också om att bry sig och leda en säker arbetsmiljö. Du vill att dina medarbetare trivs, är trygga och upprätthåller en sund balans i arbetslivet. Du leder förändring och prestation och du drivs av att arbeta resultatinriktat för att säkerställa effektivitet och lönsam tillväxt på lång sikt. Du mår bra om dina medarbetare mår bra och vill därför skapa ett positivt och inspirerande arbetsklimat genom att utveckla en kultur som är rik på återkoppling där vi uppmuntrar varandra till att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommunicerar effektivt för att alla ska förstå vår strategi och vårt fokus på kort och lång sikt.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Roger Lahti, Sektionschef El/Automation, telefon +46 (0)923 – 662 99 eller Roger.Lahti@billerudkorsnas.com

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Billerudkorsnäs Sweden AB

Placering

Kalix

Kontaktperson

Billerudkorsnäs Sweden AB