Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gruppchef Ekonomisk förvaltning

Riksbyggen · Uddevalla · Ansök senast 15 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!
Vi söker dig som har driv och vill vara med och utveckla ekonomisk förvaltning i Marknadsområde Bohus Älvsborg med kontor i Uddevalla.

Vad ska du göra?
Som gruppchef för ekonomisk förvaltning är ditt främsta uppdrag att vara en engagerad och närvarande ledare för gruppens medarbetare. Du kommer även att tillsammans med övriga chefer och arbetsledare inom marknadsområdet bidra till att utveckla vår organisation. Du kommer också att ha egna uppdrag som ekonom för våra kunder.

I rollen som gruppchef ingår att utveckla den ekonomiska förvaltningen samt administrationen. I din roll som ledare ingår att skapa engagemang och motivation, liksom förutsättningar för medarbetare att kunna utvecklas och ta eget ansvar. Du har också en viktig uppgift att forma ett positivt arbetsklimat och en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga.

I uppdraget ingår också frågor kring resursplanering och kompetensförsörjning. Du har ett nära samarbete med andra delar av verksamheten och tillsammans med övriga kollegor i verksamheten ska vi stärka och utveckla initiativkraft, affärsmässighet och servicekänsla. Du har personalansvar för ekonomer och administratörer som du leder och coachar för att de ska utvecklas både som personer och i sitt arbetssätt. I ditt ansvar ingår att löpande följa upp att gruppen levererar enligt uppsatta mål. Du genomför medarbetar- och lönesamtal.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda människor i förändring och har ett kommunikativt och inkluderande ledarskap. Du är van att leda medarbetare som finns på flera orter. Du har en ekonomisk utbildning från universitet eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fastighetsekonomi, samt har haft en ledande roll med resultat- och verksamhetsansvar samt dokumenterad erfarenhet av personalledning.

Som person är du målmedveten, logisk och strukturerad samt har förmågan att se helheten. Du gillar människor och är relationsskapande, affärsmässig och resultatmedveten. Du ser mervärdet i att utveckla medarbetare och skapa framgångsrika team samtidigt som du vågar ställa krav. Du är kvalitetsmedveten, socialt utåtriktad, har ett starkt engagemang och trivs med att arbeta med många interna och externa kontakter. Du är en drivande och tydlig ledare som har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog och informera på ett tydligt sätt.

Tjänsten kräver körkort. Viss del av arbetet kommer att ske kvällstid, detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. Som anställd inom Riksbyggen förväntas du också vara ledamot i någon/några bostadsrättsföreningar. Som gruppchef rapporterar du direkt till leveranschefen.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Låter detta spännande?

I så fall ska du skicka din ansökan till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb så snart du kan, dock senast den 2021-08-15. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor om tjänsten kontakta marknadsområdeschef Eva Tisell, mail eva.tisell@riksbyggen.se, telefon: 0522-654460

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden - utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Riksbyggen

Placering

Uddevalla

Dela jobbannonsen

Anmäl annons