Grundskollärare

OneSchool Global Nyby Campus AB · Hylte

·

Ansök senast 19 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi vill att Du brinner för varje elevs optimala kunskapsutveckling och att Du har förmåga att bygga goda relationer med såväl elever och föräldrar, som med kollegor. Du bidrar med glädje, engagemang, fokus och vilja på vägen mot vår vision och Du strävar alltid efter att tillgodose varje elevs behov.

Vi söker idag bildlärare och idrottslärare.

Stor vikt kommer att läggas vid Dina personliga egenskaper, Din pedagogiska kompetens, Ditt professionella förhållningssätt och Din kunskaps- och elevsyn.

Er energi och flexibilitet för att hela tiden utvecklas och att ta sig han nya lärosätt och metoder för utveckling ser vi som viktiga egenskaper. Hos oss får Du möjlighet att fokusera på undervisningen, i en lugn miljö, i små klasser och att utvecklas som pedagog tillsammans med många legitimerade lärarkollegor. Du kan få stöd från ett tillgängligt EHT-team, med goda resurser och kompetenser.

På OneSchool använder vi moderna pedagogiska metoder och verktyg, i nära samarbete i kollegiet. Hos oss får du chansen att utveckla din pedagogiska gärning och att vara en del i vårt globala nätverk, där vi möter kollegor ifrån världens alla hörn och utbyter pedagogiska metoder och idéer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OneSchool Global Nyby Campus AB

Placering

Hylte