Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grundskollärare

Friskolan Boken i Blentarp · Sjöbo · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är en skola med ca 130 barn som varit igång sedan 2007. På skolan finns elever från förskoleklass till åk 6.


På Friskolan Boken arbetar vi med ett salutogent förhållningssätt. Vi uppmuntrar eleverna, lyfter fram det som fungerar, visar på deras framsteg och ansträngningar i såväl skolarbetet som det sociala samspelet. Det är vårt förhållningssätt som formar umgänges- och lärandeklimatet på skolan. Glädje, nyfikenhet, empati och demokrati är viktiga ord som vi vill ska genomsyra vår skola.


Vi vill hela tiden utveckla vår verksamhet och söker därför personer som vill vara delaktiga i denna utveckling. Att få in nya personer på skolan ser vi som en stor tillgång då vi får in nya ögon som kan bidra till vår ständiga strävan att förbättra vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid att man ska trivas hos oss och vi gör mycket för att skapa en god sammanhållning bland personalen. Är du intresserad av ett stimulerande arbete i en god arbetsmiljö och med bra anställningsvillkor?


Vill du arbeta på en trygg arbetsplats med mycket glädje?


Är du intresserad av att arbeta för att utveckla undervisningen med ett stort elevfokus?


Vi söker grundskollärare med behörighet i åk F-6 alternativt åk F-3. Förutom grundläggande behörighet söker vi dig som trivs med att arbeta i arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har behörighet i kärnämnena (ma, sv, en) samt i so och/eller no.


Du kommer att arbeta tillsammans med tre andra pedagoger och ca 40 elever i årskurserna F och 1. Du har ett huvudansvar för en F-1-klass och arbetar i ett nära samarbete med lärarkollegan i den andra klassen i F-1 samt två resurspersoner.


Anställningen startar under vårterminen 2021 efter överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Friskolan Boken i Blentarp

Placering

Sjöbo

Kontaktperson

Ciconias Ekonomisk Fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons