Grundskollärare

Lilla Nacka Förskola och Skola · Nacka

·

Ansök senast 17 nov. (19 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens lärare i din ansökan

Vi söker en lärare för vår lilla klass 1-2!


20 barn, en lärare och fritidspedagoger arbetar i klassen som ingår i ett arbetslag med klass 2-3. Lilla Nacka skola är en modern skola med tänk och arbetssätt för framtidens lärande/arbetsmarknad. Skolan har sex klasser, from förskoleklass tom åk 6.

På Lilla Nacka finns engagerade och duktiga kollegor. Vi tänker utanför ramarna och utmanar det traditionella skolsystemet och har därmed inte samma upplägg för alla barn och en mer flexibel organisation. Vi arbetar "timplanelöst".

https://www.skolverket.se/skolutveckling/forskning-och-utvarderingar/forskning/timplanelost-okar-flexibiliteten


Vi gillar skolutveckling. Vi inspereras av sk learning zones/future classroom.

https://fcl.eun.org/learning-zones.


Vi handleder och utbildar internt. Vi värdesätter goda ledaregenskaper och en god organisationsförmåga. Det råder arbetsro på Lilla Nacka.

Vi har ofta något på gång. En glassfabrik för att arbeta med entreprenörskap eller en tågresa till Skåne då vi läser om geografi. Mycket gott och nära samarbete med barn och föräldrar.

Vi samarbetar även gärna med andra yrkesgrupper eller organisationer/företag utanför "vår värld" som forskare, författare, skådespelare, musiker, idrottsklubbar och filminspelningscrew, Åker ofta på studiebesök. Lärande och roliga projekt genomförs med barnen. Det finns bra ekonomiska förutsättningar och nära till beslut. Just nu finns vi med i ett nationellt projekt som testar digitala lärresurser.

https://edtest.se/


Skolan ligger i Ektorp centrum och har nära till allt - bussar, affärer, restauranger, parklekar och en underbar natur. Det mesta används i vår undervisning.


Välkommen till Lilla Nacka!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lilla Nacka Förskola och Skola

Placering

Nacka

Kontaktperson

LILLA NACKA AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens lärare i din ansökan