Grundskollärare Ty / En och Sv

Casa Montessori/Montessoristiftelsen i Partille · Partille

·

Ansök senast 14 okt.

Ansök via mejl

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Ty gärna i kombination med En och Sv. Tjänstens storlek kan anpassas utifrån din ämnesbehörighet från 50% till 100%. Tillsättning sker snarast och fortlöpande


Vi erbjuder tjänst på Casa Montessori i Partille. Skolan är kommunens enda friskola och vi har förskola, F-klass, åk 1-9 och fritidshem, allt som allt ca 225 barn/elever. Casa Montessori i Partille har varit verksam i mer än trettio år. Skolan vilar på Maria Montessoris pedagogik och det märks bland annat genom att vissa klasser arbetar åldersintegrerat och då i grupper om ca 20 barn/elever. Våra barn och elever tränas i att bli självständiga och självgående med tillit till sin egen förmåga att lösa de situationer som uppkommer i livet. Som stöd finns också skolans elevhälsa med skolpsykolog, kurator, specialpedagog och skolsköterska.


Vad önskar vi av dig?


Vi söker dig som är en engagerad lärare och då främst med behörighet i tyska gärna i kombination med annat ämne. Vi önskar att du har en pedagogisk högskoleutbildning och erfarenhet av arbete i grundskolan och med intresse av montessoripedagogiken.


Du kommer att arbeta med små elevgrupper (ca. 10/gruppi Ty) i åk 6-9 och där bidra både till deras kunskaps- och sociala utveckling genom att arbeta för goda relationer mellan barn och vuxna. I tjänsten ingår även klf/mentorsskap för några elever.

I en inspirerande miljö för undervisning kommer du att få arbeta tillsammans med härliga och kunniga kollegor. Detta i en personlig skola med stora möjligheter att påverka sitt arbete.


Vår litenhet är en styrka!


Låter detta intressant för dig? Har du frågor kontakta rektor Mats Bergdahl tele: 0760-200667 eller mail mats.bergdahl@casamontessori.seOm arbetsgivaren

Arbetsgivare

Casa Montessori/Montessoristiftelsen i Partille

Placering

Partille

Kontaktperson

Montessoristiftelsen i Partille

Ansök via mejl