Grundskollärare sv år 5-9 samt so/eng år 5.

LÄRASKOLAN I BÅLSTA AB · Håbo

·

Ansök senast 24 okt. (3 dagar kvar)

Ansök via mejl

Om jobbet

Arbetsplatsbeskrivning

På Läraskolan arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla skolan. Vi har Sveriges viktigaste jobb, och tillsammans gör vi skillnad!

Vill Du vara med?

Läraskolan är en enparallellig fristående F-9 skola i framkant.

Forskning och utveckling pågår i vårt dagliga arbete och är en självklar del av vår organisation. Skolan ligger centralt i Bålsta – men vi har även nära till natur och rekreation. Vår organisation består av fyra arbetslag och leds av biträdande rektorer. Skolan har kulturprofil och våra elever får möjlighet göra många studiebesök, paddelturer och vandringar.

Medarbetarna är engagerade, entusiastiska och kreativa! Vi har god stämning och högt i tak!

Vi sätter våra elever främst – på riktigt!

Deras välbefinnande och kunskapsutveckling är alltid prio ett.


Verksamheten genomsyras också av entreprenörskap och ett laborativt arbetssätt. Vi erbjuder dator till alla elever i åk 4-9, samt I-pads till de yngre.


Arbetsbeskrivning

Till Läraskolan söker vi nu en vikarierande svenska- och solärare minst fram till årsskiftet. Som lärare hos oss bedriver du en modern och kreativ undervisning tillsammans med övriga lärare.

Du är helst legitimerad lärare med kunskaper i svenska samt något eller något soämne och väl insatt i skolans styrdokument. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbete inom skolan. Du måste vara öppen för samarbete med övriga kollegor i arbetslaget och vilja vara en uppmuntrande kraft som väljer engagemang och delaktighet.


Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.


Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LÄRASKOLAN I BÅLSTA AB

Placering

Håbo

Kontaktperson

Läraskolan i Bålsta AB

Ansök via mejl