Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grundskollärare åk. 4-6 med behörighet Ma/NO/Sv/SO till Sofielundsskolan

Grundskollärare åk. 4-6 med behörighet Ma/NO/Sv/SO till Sofielundsskolan

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 19 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Sofielundsskolan söker grundskollärare till årskurs 4-6, med placering i årskurs 4.

Vi söker dig med en bred ämnesbehörighet MA/NO/Sv/SO och med erfarenhet av ett språkutvecklande arbetssätt. Du kommer i huvudsak att ha undervisning i din egen klass. Du arbetar i ett arbetslag tillsammans med ytterligare 14 lärare samt övrig personal, i din årskurs samarbetar 3 lärare samt resurspedagoger för att skapa den bästa lärmiljön för era elever.

Du bedriver en varierad och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera undervisningen utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

I ditt uppdrag kan det även komma att bli aktuellt med ett mentorskap mot några av våra elever. I din roll som mentor har du ett specifikt ansvar över en grupp elever som du därigenom får möjligheten att följa närmre i deras studieutveckling och personliga mognad. .

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare för årskurs 4-6 i Ma/NO/Sv/SO. Vi önskar att du har några års erfarenhet som lärare.

Vi förutsätter att du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Du har ett förhållningssätt som håller fokus på måluppfyllelse genom uppföljning och analys och du utvecklar din undervisning med stöd i forskning.

Du har digital kompetens som innebär att det är naturligt att använda datorn som arbetsredskap och pedagogiskt hjälpmedel. Vidare har du även en god samarbetsförmåga och ett tydligt ledarskap i klassrummet. Du är analytisk, trygg och stresstålig samt har ett tydligt, tryggt och kommunikativt ledarskap. Erfarenhet krävs.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

På Sofielundsskolan går ca 600 elever från förskoleklass till årskurs 9, varav drygt 280 är inskrivna på fritidshem. Bredvid Sofielundsskolan finns även en fritidsgård som erbjuder aktiviteter för eleverna efter skoltid. Vill du arbeta för att skapa en lugn och trygg skolmiljö för våra elever och tillsammans med övriga pedagoger möjliggöra en god lärmiljö? Då kanske det är just dig vi söker som kollega och medarbetare på Sofielundsskolan! Tillsammans arbetar vi mot vårt värdeord TAGGAD: Trygghet, Ansvar, Gemenskap, Glädje, Ambition och Delaktighet.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 84 skolor, 6000 medarbetare och 34000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2021-08-10

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg - Belastningsregistret.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Therese Malmgren

0708-748769

Dela jobbannonsen

Anmäl annons