Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grundskollärare 4-6

Vejbystrands Skola & Förskola Ek Fören · Ängelholm · Ansök senast 13 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du bli vår nya lärare?

"Vi är 9 barn i klass 4 som precis börjat på mellanstadiet.

På vår skola är det inte mer än ca 9-16 elever i varje klass. Vi vill att du ska ha tid att hjälpa oss alla under skoldagen. Vi vill också känna oss trygga och få arbetsro så vi lär oss mycket. Det är våra föräldrar som tillsammans med personalen ser till så att vi har det bra, för vi är ett föräldrakooperativ.

På vår skola går det ca 90 elever i F-klass till 6:e klass. Vi har också en förskola där de flesta av oss har gått. Ibland så har vi aktiviteter tillsammans med både de äldre och yngre barnen.

Om du vill bli vår lärare så maila till Kajsa som är bitr.rektor på skolan och så bestämmer vi en tid då du får träffa henne, Rektor Bosse och de andra lärarna. Vi har en fin hemsida som du kan gå in på och läsa om hela vår verksamhet! www.vejbystrandsskola.se

Det ska bli roligt att träffa dig!"

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har ett mjukt förhållningssätt till barn, men också en tydlighet i din pedagogiska ledning. Du har "läroplanen i fickan", med barnets bästa i fokus. Engagemang, samarbetsförmåga och flexibilitet är egenskaper vi anser nödvändiga. Du ser "laget före jaget". Du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Tror du att trivsel och resultat gynnas av att vi är en liten skola, där vi tar hand om varandra och känner stor gemenskap?

Tror du att engagerade och intresserade föräldrar är bra för barnens lärande?

Tror du att kunskapen finns hos oss som jobbar i verksamheten?

Tror du på demokrati och inflytande i verkligheten?

Tror du på korta beslutsvägar?

Tror du på förebyggande elevhälsovård i stället för "brandutryckningar"?

Vill du jobba i en verksamhet där trygghet och studiero inte är en floskel, utan en sanning?

Då är vi rätta arbetsplatsen för dig!

Vejbystrands förskola och skola med tillhörande fritidshem ligger idylliskt med hav och skog på gångavstånd. Skolan och förskolan drivs som ett föräldrakooperativ, ekonomisk förening utan vinstkrav.

Vårt fantastiska skolkök tillagar all mat från grunden med strävan att ha ekologiska eller närproducerade råvaror utan tillsatser.

Skolan är en F-6 skola med ca 90 elever, vår förskola har ca 50 barn. Vi har nära samarbete mellan våra verksamheter där vår gemensamma pedagogik baseras på människans multipla intelligenser, vilket innebär att det finns många olika sätt att lära sig samma sak. Det är viktigt att var och en får möjlighet att använda sina starka sidor i sin inlärning och möjligheten att utmana och utveckla sidor som är mindre framträdande.

Varaktighet 100 % vikariat nov 2021-juni 2022 med ev förlängning ett läsår. Anställningsform Semestertjänst, möjlighet till 40 + 5 timmar.

Meriterande med behörighet i Ma, NO, SO, Sv Eng. Start 1/11 2021 om möjligt annars kan vi anpassa startdatum.

Intervjuer sker löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden är passerad.

Bifoga CV, personligt brev, Lärarlegitimation och löneanspråk i ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vejbystrands Skola & Förskola Ek Fören

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

Vejbystrands Skola och Förskola Ekonomisk Fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons