Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grundlärare fritidshem till Elinelundsskolan

Grundlärare fritidshem till Elinelundsskolan

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 7 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill fortsätta arbetet med att starta upp Elinelundsskolan, en av Grundskoleförvaltningens nyaste skolor! Här kommer du att få chansen att vara med från början i det spännande arbetet att bygga upp en skola. Tillsammans skapar vi ”Varje elevs bästa skola”!

Vi söker en grundlärare fritidshem som vt-21 kommer att arbeta i förskoleklass och sedan följa klassen i åk 1-3.

En viktig egenskap för alla pedagoger som söker är att du är duktig på att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor - goda relationer kommer att bygga vår verksamhet!

I rollen som grundlärare fritidshem ansvarar du för att planera och utveckla den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet tillsammans med dina kollegor i enlighet med skolans styrdokument. Målsättningen är en lustfylld verksamhet med elevernas lärande och sociala utveckling i fokus. I uppdraget ingår även samverkan under skoldagen. Samverkan ska komplettera den teoretiska delen i undervisningen så att eleverna får möjlighet att lära på olika sätt. Du samarbetar med övrig personal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Låter det spännande? Vi ser fram emot din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundlärare fritidshem.

Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning.

Det är nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift.

Om arbetsplatsen

Hösten 2019 stod den nya Elinelundsskolan klar, det är en ny skola i Limhamn som ligger vackert och naturnära vid Kalkbrottet och Elinelundsgården. Elinelundsskolan kommer så småningom att omfatta en verksamhet för 630 elever i årskurserna F-9. Hösten 2019 startade verksamheten upp med två förskoleklasser och skolan kommer initialt att växa en årskurs per läsår. Läsåret 20/21 kommer det att finnas tre förskoleklasser och två åk 1 som tillhör Elinelundsskolan. Under skolans första år kommer lokalerna att delas med Djupadalsskolan och drivas i Djupadalsskolans regi.

Målsättningen för verksamheten är ”Varje elevs bästa skola” som vi arbetar med genom att hitta strategier för varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen under hela dagen; i skolan och på fritidshemmet.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningen positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Efter överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Christina Simfelt

040-34 74 61

Dela jobbannonsen

Anmäl annons