Jobbsafari är en del avschibsted logo

Group Controller till Addnode Group

Group Controller till Addnode Group

Addnode Group AB · Stockholm · Ansök senast 11 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om rollen
I rollen som Group controller kommer du att ansvara för analys och finansiell rapportering till styrelse och ledning. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö där du har stora möjligheter att påverka och utveckla processer och rutiner samt driva projekt inom ditt område.

I rollen kommer du huvudsakligen att hantera följande arbetsuppgifter:
  • Analys av den finansiella rapporteringen och nyckeltal från divisioner och dotterbolag
  • Månatlig rapportering av koncernens resultat och ställning till styrelse och ledning
  • Ta fram underlag till delårsrapporter och årsredovisning
  • Koordinera processen för budget- och prognosarbetet samt likviditetsprognos
  • Effektivisera och digitalisera processer och rutiner inom group controlling t.ex. genom att utvärdera och implementera en BI-lösning
Du rapporterar till koncernens CFO. Tjänsten är placerad på kontoret i Vasastan, Stockholm.

Vem är du?
Du har flera års erfarenhet som Group controller eller Financial controller från en internationell koncern. Du har en förståelse för redovisning och IFRS samt erfarenhet av BI-system. Du har även ett intresse för system och digitalisering samt en högskoleexamen eller likvärdig utbildning inom ekonomi. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat i koncernredovisningssystemet Aaro, har tidigare erfarenhet från revision och/eller har arbetat i ett noterat bolag.

Du har en hög analytisk förmåga, ett stark driv och du är kommunikativ och relationsskapande. Du trivs i en dynamisk miljö där det du får bidra och göra skillnad. Som person är du engagerad och du har en förmåga att inspirera andra.

Vad kan vi erbjuda dig?
Addnode Group är ett börsnoterat, svenskt bolag med internationell verksamhet. Vi förvärvar, driver och utvecklar entreprenörsdrivna bolag som tillhandahåller programvaror och digitala lösningar. Koncernen är inne i en spännande tillväxtfas, både organiskt och via förvärv och behöver nu dig för att stärka upp koncernens ekonomifunktion. Du får möjlighet att vara med på denna resa tillsammans med engagerade kollegor. I din roll kommer du att arbeta nära koncernledningen och få möjlighet att påverka och utveckla processer och rutiner inom ditt område.

Har vi väckt din nyfikenhet?
I den här rekryteringen samarbetar Addnode Group med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog elin.allskog@mpya.se eller Maria Brisheim maria.brisheim@mpya.se. Skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Addnode Group AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons