Grönyteskötare - Tillsvidareanställning

Tranemo Trädgårdstjänst AB · Tranemo

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Företaget
Tranemo Trädgårdstjänst AB utför markarbeten, grönyteskötsel och snöröjning. Vi arbetar i huvudsak i det geografiska området Borås, Tranemo, Ulricehamn och Svenljunga med omnejd. Vi är idag ca. 90 anställda med en årlig omsättning på ca. 170 miljoner. Vi ingår som ett dotterbolag i koncernen Green Landscaping Group AB.

Ditt nya arbete
Uppdraget innefattar alla typer av arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö, såsom: sopning, gräsklippning, rensning, städning av utemiljö, beskärning, snöröjning, enklare markarbeten osv. utgångspunkten för arbetet kommer att vara i området Svenljunga och Tranemo. I tjänsten ingår beredskap för snö- och halkbekämpning samt att arbete på obekväm arbetstid och helgarbete kan förekomma.
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

Vem är du
Du skall ha dokumenterad utbildning minst 40 veckor inom trädgård/naturbruk alternativt 6 års erfarenhet inom branschen. Du skall kunna hantera grönytemaskiner såsom åkgräsklippare, röjsåg och övriga vanligt förekommande grönytemaskiner. Meriterande är växtkunskap samt övriga påbyggnadskurser inom grönytesegmentet. Du skall behärska svenska i tal och skrift.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Som person har du lätt för att samarbeta och har social kompetens med lyhördhet för verksamhetens behov där du alltid ser kundnyttan i det du gör. Du är frisk och stark samt trivs i en miljö med korta beslutsvägar där öppenhet, respekt, ärlighet och ansvar är viktiga värderingar.
Skicka din ansökan senast 2020-01-31. Urval och intervjuer sker löpande.
Skicka ansökan och CV till: marie.carlsson@ttj.se

Kontaktperson:
Marie Carlsson, Verksamhetskoordinator

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tranemo Trädgårdstjänst AB

Placering

Tranemo