Grönyteskötare - Säsongsanställning

Tranemo Trädgårdstjänst AB · Tranemo

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Företaget
Tranemo Trädgårdstjänst AB utför markarbeten, grönyteskötsel och snöröjning. Vi arbetar i huvudsak i det geografiska området Borås, Tranemo, Ulricehamn och Svenljunga och Mark med omnejd. Vi är idag ca. 90 anställda med en årlig omsättning på ca. 170 miljoner. Vi ingår som ett dotterbolag i koncernen Green Landscaping Group AB.

Ditt nya arbete
Uppdraget innefattar alla typer av arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö, såsom: sopning, gräsklippning, rensning, beskärning, snöröjning, städning av utemiljö. Vi söker säsongsanställda med utgångspunkt Svenljunga, Tranemo, Ulricehamn, Borås och Kinna. Arbete på obekväm arbetstid samt helgarbete kan förekomma.
Anställningen är en säsongsanställning på heltid med 6 månaders provanställning under huvudsakligen perioden april - september.

Vem är du
Det är en stor fördel om du tidigare arbetat med skötsel av utemiljö samt har en relevant utbildning inom området. Meriterande om du kan hantera grönytemaskiner såsom gräsklippare och röjsåg samt har växtkunskap. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
Körkort B är ett krav för tjänsten och meriterande om du är van att köra med släp.

Som person har du lätt för att samarbeta och har social kompetens med lyhördhet för verksamhetens behov där du alltid ser kundnyttan i det du gör. Du är frisk och stark samt trivs i en miljö med korta beslutsvägar där öppenhet, respekt, ärlighet och ansvar är viktiga värderingar.
Skicka din ansökan senast 2020-01-31 . Urval och intervjuer sker löpande.
Skicka ansökan och CV till: marie.carlsson@ttj.se

Kontaktperson:
Marie Carlsson, Verksamhetskoordinator

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tranemo Trädgårdstjänst AB

Placering

Tranemo