Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grävmaskinister till Gustav R

Johansson AB, Gustav R · Värnamo · Ansök senast 29 okt. (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Om företaget:

Gustav R. Johansson är ett innovativt och kundinriktat entreprenadföretag som erbjuder konkurrenskraftiga lösningar till näringsliv, offentliga inrättningar och privatpersoner. Vårt erbjudande omfattar entreprenadmaskintjänster, mark- och VA-anläggningar, grus och betong samt transport av tunga byggnadsmaterial.

Vi söker nu nya grävmaskinister till våra bandgrävare Volvo 220 & Volvo 160 till våra entreprenadprojekt.

Arbetsuppgifter:

Du kommer arbeta med våra markentreprenadsarbeten med stor variation av arbetsuppgifter som exempelvis rörläggning, grundläggning, återställning, trädgårdsanläggning med mera. Vi använder GPS-körning och har du arbetat med detta tidigare är det meriterande. Vanligtvis kommer du arbeta tillsammans med våra anläggningsarbetare och vi förutsätter att du har en bra samarbetsförmåga och god kommunikation för att gemensamt lösa uppkomna utmaningar.

Kvalifikationer:

Vi letar efter dig som vill ha ett varierande arbete där du har möjlighet att få en bred variation av arbetsuppgifter. Du ska ha yrkesbevis för grävmaskin alternativt utbildningsbok. Då vi arbetar i lag är det viktigt att ha en god samarbetsförmåga för att kunna lösa uppgifterna du och din kollega ställs inför.

Arbetsplats:

Maskinerna följer våra entreprenadarbeten vilket innebär att arbetsplatserna varierar. Vårt huvudsakliga arbetsområde är på en radie på 15 mil från Ljungby men det kan vara längre ifrån vilket innebär att arbetet kan innefatta övernattning på annan ort.

Är du intresserad av tjänsten så skicka din ansökan på mejl till anders.johansson@grjab.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Johansson AB, Gustav R

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Gustav R. Johansson AB

Ansök via mejl