Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grävmaskinist

MIRRES TRANSPORT AB · Huddinge · Ansök senast 13 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är ett företag som utför Grävning med bandgrävare husgrunder, dräneringar, dykesgrävning, lastning av lastbilar gräva berg i bergtäkter och så vidare

Du ska ha god erfarenhet av att köra grävmaskin och ha varit verksam inom mark och anläggning minst 5 år . Du ska ha god samarbetsvilja och ha ett intresse för anläggnings branschen Du måste alltså kunna klara av grundläggningsarbeten, ledningsschakt, dikesunderhåll, våtmarksrestaurationer, byggnation av yttre VA-anläggningar, byggnation av husgrunder såväl bostäder som stora maskinhallar, friläggning av berg och återställning i trädgård och bostäder efter arbete. Om det behövs så får du inte vara främmande av att hoppa ur maskinen och hjälpa till då det behövs. Du behöver ha kunskap att underhålla maskinparken.
Vi värdesätter att du är en kombination av noggrann och snabb, i både tanke och handling och att du är positiv och glad även när det är lite stressigt.
Du skall vara ansvarstagande och gilla och ta i och jobba på, kunna vara flexibel med arbetstider och var arbetet förläggs. Det här är ett kul jobb för den som gillar variation och jobba åt entreprenörer med mycket idéer och snabba svängar. Du måste vara stark och i god fysisk form.

Du skall ha maskinförarbevis eller maskinbok för grävmaskin och du skall ha jobbat som grävmaskinist minst 5 år

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MIRRES TRANSPORT AB

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Mirres Transport AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons