Grävmaskinförare till Södra Dalarna

Adecco Sweden AB · Hedemora

·

Ansök senast 22 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten
Som Grävmaskinförare är användningen av gräv- och anläggningsmaskiner din huvuduppgift. Ditt arbete kan handla om fibergrävning, dränering, förberedande för husgrunder och anläggning till trädgårdar och parker etc. Du ska även se till att maskinen, dess redskap och tillbehör alltid är i bästa skick och att förebyggande underhåll fungerar väl.

Om dig
Vi söker efter dig som har ett yrkesbevis/förarbevis som maskinförare och har även tidigare erfarenhet från anläggningsbranschen. Maskinerfarenhet som efterfrågas är inom olika grävmaskiner och i olika storlekar.

Vidare ser vi att du är ansvarsfull, flexibel och plikttrogen. Du besitter god social förmåga och trivs med att lösa problem som uppstår ute på fält tillsammans med dina kollegor. Samarbetsvilja och att upprätthålla goda relationer till arbetskamrater är en självklarhet för dig. Du hjälper gärna dina kollegor med diverse arbetsuppgifter när det behövs.

Viktigt för tjänsten är:
  • Yrkesbevis/förarbevis
  • Körkort och tillgång till bil
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Grävmaskinförare är ett konsultuppdrag med tillsättning enligt överenskommelse. För rätt person, finns möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kunden.

Som Konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Att arbeta som Konsult hos Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco, men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande Konsult innebär att man blir anställd av Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Lindström via 0223-65 20 53 alt. julia.lindstrom@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Grävmaskin, Maskinförare, Anläggning, Adecco, Fagersta, Norberg, Hedemora, Säter, Avesta

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Hedemora