Jobbsafari är en del avschibsted logo

Graphic Producer - Hemfrid

Hemfrid · Stockholm · Ansök senast 15 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Var med och utveckla Sveriges största företag inom Hushållsnära tjänster mot nya höjder. Nu söker vi en Graphic Producer som har erfarenhet av att producera och publicera rörligt och statistik innehåll för sociala medier, annonser och webb.

Är du en vass kreatör som vill vara med på en spännande tillväxtresa? Har du passion för att skapa innehåll och förmåga att skapa lättförståelig och inspirerande kommunikation? Är du en doer som får saker gjorda? Då har vi jobbet för dig! Som Graphic Producer är du en del av Hemfrids marknadsavdelning där du kommer ha en nyckelroll för vår framgång!

Dina arbetsuppgifter

Vi som jobbar på Hemfrid går till jobbet varje dag av en anledning: att hjälpa människor till en enklare vardag. En vardag där livet går ihop.

Som Graphic Producer är du en del av marknadsteamet där du har en viktig roll. Vår spelplan är digital och du kommer vara högst delaktig i att leverera en förstklassig kundupplevelse och kommunikation som sticker ut, är relevant och engagerande. Rollen är operativ och du kommer att arbeta såväl på uppdrag, som genom egna initiativ. Dina dagliga arbetsuppgifter är mycket operativa med fokus på leverans, och du har en viktig roll i teamet såväl produktions- som idémässigt.

Som Graphic Producer är din huvudsakliga arbetsuppgift att skapa relevant, kreativt och engagerande innehåll för interna och externa kanaler. Du kommer i detta bl.a. skapa material i bild och videoformat från idé till färdigställd marknadsinsats som speglar vårt starka varumärke. Du kommer arbeta i linje med vår utsatta marknadsplan och utifrån tydliga KPI:er för att optimera digitala kampanjer. I din roll är du ett starkt stöd till dina kollegor som agerar kanalspecialiser, bl.a. vår Social Media Specialist, Online Marketing Specialist & Marketing Automation Specialist. I rollen rapporterar du till CMO, Fredrik Lindblad.

Du kommer bland annat arbeta med:
  • Producera högkvalitativt content (rörligt, stillbild) till våra digitala kanaler såsom webb, sociala medier, e-mail, display etc.
  • Producera grafiskt innehåll till vår hemsida för våra samtliga tjänster
  • Grafiskt innehållet för CRM i samtliga kanaler (bl.a. App, mail och SMS)
  • Supportera organiskt innehåll med grafiskt content för sociala medier (bl.a. Facebook, Instagram och LinkedIn)
  • Producera bilder och företagsvideos till våra marknadskanaler
  • Innehåll för presentationer samt marknadsmaterial till events Ansvara och producera innehåll i text, bild och rörligt i digitala medier

Din profil


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som kreativ och intiativtagande! Du ser möjligheter och är en "doer". Du trivs med att arbeta i team, är kommunikativ och inlyssnande utifrån verksamhetens behov, likaväl som att du har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. I rollen trivs du som har ett högt driv och energi, och trivs med ett högt arbetstempo.

Utöver detta ser vi gärna att du:
  • Har några års arbetslivserfarenhet av digitalt content-skapande
  • Har goda kunskaper i Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects och/eller Premier Pro.
  • Är resultatorienterad och förstår vikten av att utvärdera tidigare leveranser för att kontinuerligt optimera kampanjer och content
  • Är en 'doer' från idé till implementation och van vid att hålla ett högt tempo med många bollar i luften
  • Har ett bra öga för design, form och detaljer och en känsla för vad som är visuellt tilltalande
  • Vi söker dig som kommer med nya idéer, skapar berättelser och har ett öga för form och grafik
  • Kan svenska och engelska i tal och skrift

Vi erbjuder


Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och som aldrig står stilla. Som Graphic Producer räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och förbättringstänk, vilket du ges stora möjligheter till. Självklart har vi kollektivavtal, olika förmåner och schyssta villkor!

Hemfrid har dessutom utsetts till ett av 2022-års Karriärföretag och har under åren fått ta emot utmärkelser så som Mäster-Gasell, ett av Sveriges 12 Best Managed Companies och har även tilldelats priset Digital Workplace Award.


Ansökan


Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Välkommen att skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Lindblad (CMO): fredrik.lindblad@hemfrid.se eller Selma Hajdarevic (Talent Acquisition Partner): selma.hajdarevic@hemfrid.se.

Tjänsten är på heltid 100 %. Vi sitter i härliga lokaler på Rosenlundsgatan 40 vid Mariatorget i Stockholm.

Välkommen till Hemfrid!


Om Hemfrid


Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag runt 2 300 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi bedriver även verksamhet i Göteborg, Malmö, Linköping, Uppsala och Västerås med omnejd. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hemfrid

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons