Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grafisk formgivare

Sense Försäljning AB · Stockholm · Ansök senast 30 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

 

Förpackningsdesigner / Grafisk formgivare

Är du en kreativ person som är en fena på Photoshop, Illustrator och Indesign? Då kanske detta är jobbet för dig!

Arbetet som grafisk formgivare och förpackningsdesigner är ett roligt och varierande jobb på ett litet företag med höga ambitioner. Vi växer hela tiden och arbetar ständigt med att förbättra, förnya och bredda vårt sortiment. Som grafiker hos oss ska du vara kreativ och älska att jobba med helheten - från att säkerställa att kunder får bilder till sina webbsidor till mer kreativt utmanande uppdrag att ta fram designer och förpackningar för nya produkter. Lämplig bakgrund är arbete som eller utbildning till originalare, grafisk formgivare eller förpackningsdesigner. 

Vi tänker oss att du är en person som;

  • Uppskattar att under prestigelösa former ha en nära dialog med kollegorna gällande det pågående arbetet och med nyfikenhet och positivitet tar sig an nya utmaningar, nya möjligheter och gillar problemlösning.
  • Trivs med variation mellan enklare uppgifter och stora kreativa utmaningar.
  • Är kommunikativ och lyhörd och att du tycker det är lika givande att jobba tillsammans med andra som att ta eget ansvar och initiativ.

Du kommer att jobba mycket nära produktutvecklingsavdelningen och ha daglig kommunikation med både leverantörer och kunder. Du kommer bland annat att delta vid framtagning av sortiment och förpackningslösningar, tillverka dummies, arbeta med fotografering och redigering av bilder till kataloger, webb och Validoo. Arbete i en liten organisation som här ett familjeföretag är speciellt på många sätt. För oss handlar det mycket om ett gemensamt och genuint engagemang i företaget, i kollegorna och arbetet. Vi söker en ny medarbetare som förutom att ha de kunskaper som uppdraget kräver, uppskattar ett flexibelt arbete där vi utvecklas tillsammans som helhet och med gemensamma krafter uppnår nya mål. 

 

"Kom och trivs hos oss på Sense! Kreativitet, skaparglädje och miljö står i fokus när vi utvecklar våra produkter för små och stora. Hög kvalitet till bra pris uppskattas av användarna och som grafiskt ansvarig hos oss bidrar du till att våra klassiker fortsatt enkelt känns igen i butikerna - men också till nytänkande när vi tar våra produkter in i framtiden. Familjeföretaget är litet och ibland hjälps vi åt med uppgifter över ansvarsgränserna - det bidrar både till den goda sammanhållningen och till bred förståelse för hela verksamheten. Mångfald är en styrka och våra olikheter gör oss till ett bättre team. Vi ser fram emot din ansökan!"

- Katarina Lie, kvalitetsansvarig

 

Vi söker dig som:

  • arbetar obehindrat med Photoshop, Illustrator och Indesign  
  • fotograferar och redigerar bilder 
  • är självgående, effektiv, noggrann och flexibel även i stundtals högt tempo
  • uttrycker dig väl i tal och skrift och har en god känsla för detaljer
  • behärskar engelska i tal och skrift 
  • värdesätter både självständigt arbete och att arbeta i grupp (kommunikativ)
  • uppskattar att tillhöra ett litet team och arbeta tillsammans nära kollegor mot gemensamma mål 

Vi erbjuder:
En familjär och avspänd arbetsplats där vi på generösa ytor jobbar tätt tillsammans.Månadslön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättningar.

Kontakt: 
Therese Olander, på Sense, telefon 08 504 10 327. 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Verksamhetsbeskrivning
Sense grundades 1977 och vi är stolta över att under mer än 45 års tid försett barn i både Sverige och våra grannländer med noga utvalda och säkra produkter. Sortimentet har successivt byggts på för att vi ska kunna erbjuda våra kunder ett väl genomtänkt attraktivt sortiment. Idag innefattar sortimentet måleri- och pysselprodukter för små och stora barn, artistmaterial, samt produkter till hemmakontoret. Vi finns representerade både inom dagligvaruhandel och fackhandel och företaget består av 12 personer med huvudkontor och lager i Jordbro Industriområde, söder om Stockholm. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sense Försäljning AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons