Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grafisk formgivare

K.W. Bruun Autoimport AB · Malmö

·

Ansök senast 14 maj (2 dagar kvar)

Grafisk formgivare
K.W. Bruun; generalagent för Peugeot, Opel, Citroën och DS Automobiles i Sverige, söker nu en ny kollega till vårt kreativa team i Malmö. Som grafisk formgivare kommer du att driva och genomföra de kommunikations- och konceptidéer som tagits fram centralt eller för den lokala marknaden. Genom din kunskap, snabbhet och noggrannhet bidrar du till att vi levererar hög kvalitet i det marknadsmaterial som vi producerar både centralt men också till våra återförsäljare. Du har en gedigen bakgrund och god kunskap inom trycksaksproduktion samt grafisk formgivning.

I rollen som grafisk formgivare är du en viktig del i vår in-house byrå. Vi producerar allt grafiskt material in-house vilket betyder att du har en stor frihet både i konceptutvecklingen samt produktionen av material. Rollen ansvarar också för samtliga element, under ledning av vår Art Director, blir utvecklat tillsammans med varumärket. Exempel på detta kan vara kampanjkoncept, event, sponsorsamarbeten, originalproduktion och digitala aktiviteter.
Till dina ansvarsområden hör:
  • Ansvarig för samtliga produktioner relaterade till ditt varumärke
  • Supportera och i samråd med Art Director utveckla varumärket, kampanjer och samarbete på ett värdeskapande sätt
  • Säkerställa att varumärkets grafiska standards efterföljs både på centralt och lokalt plan
Bakgrund och kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom grafisk formgivning-/produktion.
  • Minimum 3-4 års erfarenhet av liknande tjänst.
  • Liknande tjänster såsom art director, grafisk formgivare, originalare
Det är meriterande om du:
  • Har tidigare erfarenhet av att jobba med starka internationella varumärken
  • Erfarenhet från byråmiljö är meriterande
  • Förmåga att utveckla inspirerande och innovativa säljkampanjer som driver konvertering
Du har en relevant utbildning inom grafisk formgivning och trycksaksproduktion. Du behärskar CS- paketet och annan väsentlig mjukvara. Fördjupad kunskap inom trycksaksproduktion, färgsättning så som CMYK, Pantone etc. är en förutsättning och begrepp som ICC-profil och vektorgrafik är för dig självklarheter. Kännedom och erfarenhet av digitala koncept, kampanjer och materialframställning är meriterande.

Du arbetar strukturerat och är väldigt noggrann i det du gör. Rollen svarar under Team Leader – Elisabeth Levinsohn och är baserad i Malmö. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete, där du tillsammans med oss på K.W. Bruun får möjlighet att vara med på en fantastisk resa i bilbranschen.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Art Director - Marie Hagander på mha@kwbruun.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

K.W. Bruun Autoimport AB

Placering

Malmö