Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grafisk Formgivare

08 Sweden Global Trade HB · Järfälla · Ansök senast 4 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

AKKSON REKLAM startades som ett offsettryckeri för 26 år sedan i en liten lokal i Järfälla. Under åren har vi vuxit till ett av Sveriges mest konkurrenskraftiga leverantörer av offsettryck, skyltar, bildekor, storformat, tapeter, etiketter, magnet och magnetdekaler, flaggor samt profilprodukter. För att minska påverkan på miljö och klimat krävs aktivt arbete, miljöfrågor är därför integrerade i allt vi gör.

Vi behöver nu förstärka vårt team med en grafisk formgivare.

Tjänsten kräver att du är självgående och tar eget initiativ. Du ska kunna behärska svenska i tal och skrif. B körkort är ett krav.

Arbetsuppgifterna utgörs till största delen av att framställa tryckdata i Illustrator och Photoshop, men du kommer även att jobba med tryck i digitala pressar, foliering av fönster och bilar ute hos kunder, samt diverse förekommande arbetsuppgifter i ett tryckeri. Det gäller också att du svarar på telefon, pratar med kunder.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

08 Sweden Global Trade HB

Placering

Järfälla

Kontaktperson

08 Sweden Global Trade HB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons