Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grafisk formgivare sökes till Rexel i Älvsjö!

Grafisk formgivare sökes till Rexel i Älvsjö!

StudentConsulting · Stockholm · Ansök senast 20 maj

Heltid · Visstidsanställning

Besitter du goda kunskaper inom Photoshop, InDesign och PowerPoint? Är du trycksakskunnig samt har ett öga för språket? Om du är redo för nästa steg i karriären har vi den rätta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder på tre kontinenter. De är fler än 27.000 medarbetare och omsätter 136 miljarder SEK. Rexel Sverige har en stark position genom deras tre varumärken Selga, Storel och Moel. I Sverige är de närmare 800 medarbetare på 62 platser och har en omsättning på ca 5,4 miljarder (2019).

För Rexels räkning söker vi just nu en Grafisk formgivare som kommer att stötta upp deras marknadsföringsavdelning. I rollen kommer du att arbeta med grafisk produktion för både print och webb till framtagning av presentations-, sälj och eventmaterial. Dina dagliga arbetsuppgifter innebär att skapa material som går ut till butikerna såsom skyltar, foldrar, broschyrer, etc. Vidare kommer du att arbeta med att skapa Powerpointpresentationer samt korrekturläsa texter. Utöver detta kommer du att arbeta med email-marketing samt motion grafik. Det krävs att du behärskar en del av dessa uppgifter från tidigare arbetslivserfarenhet men du ser även en möjlighet till att växa och är snabblärd i ditt arbete.

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar hos vår kund Rexel i Älvsjö. Tjänsten förväntas starta upp så snart vi har funnit rätt kandidat och är ett löpande behov. För bästa möjliga uppstart kommer du att få en introduktion i ditt arbete. Detta är en heltidstjänst med kontorstider. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du besitter goda kunskaper i InDesign, Photoshop och PowerPoint. Det är meriterande om du besitter en eftergymnasial utbildning inom design, gärna inom grafisk design eller likande. Vidare ser vi gärna att du är tryckssakskunnig och har arbetet med likande arbetsuppgifter sedan tidigare med en stor vilja att utvecklas inom branschen. Rollen kräver att du skriver och talar flytande svenska och engelska.

Som person är du serviceminded, trivs med många bollar i luften samtidigt och är prestigelös i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga då du kommer vara i kontakt med många olika affärsområden.

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen