Jobbsafari är en del avschibsted logo

Grafisk Designer

Chas Visual Management AB · Nacka · Ansök senast 3 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tycker du att grafisk design är kul och vill ingå i ett team av likasinnade?

Som nästa medlem i teamet kommer du precis som dina kollegor att få en bred inströmning av projekt från både nya och befintliga kunder men emellanåt också från våra systerorganisationer.

Vi behöver dig som kan och vill skapa kreativa och vackra finishar till våra kunders digitala produkter, allt från webbsidor till intranät.

Det viktigaste är att du har en god känsla för färg och form samt att du har ett par års erfarenhet i ryggen. Därutöver är det fördelaktigt om du har bra kunskaper inom UI, UX och webbdesign. Saknar du erfarenhet inom något av dessa breda begrepp i din arsenal så är det något vi väldigt gärna vill hjälpa dig att utveckla.

Varför vi tror att du finner Chas attraktiv bland all konkurrens?

Chas är precis som alla andra organisationer en produkt av människorna däri. Vi som arbetar här gör antingen vårt bästa för att skapa magi åt våra kunder eller så lägger vi all vår energi till att göra företaget starkare och bättre för dig som konsult. Människorna inom företaget är vår största styrka och vi hoppas att du vill träffa oss.

Utöver det så är vi i en väldigt spännande fas, våra systerorganisationer har nyligen tagit språnget ut ur startgroparna och börjar leverera resultat som inom snar framtid kommer skapa nytänkande synergier över koncernen. Efter de femton åren som vi växt och etablerat oss som en stabil aktör på marknaden tar vi nu ett nytt språng mot nya höjder. En spännande resa som vi gärna delar med dig!

Mycket ska berättas men det mesta berättas bäst över en kaffe eller en kopp te. Vi ser fram emot att få läsa just din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Chas Visual Management AB

Placering

Nacka

Kontaktperson

Chas Visual Management AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons