Götenehus söker produktionspersonal

Götenehus AB · Götene

·

Ansök senast 21 mars (24 dagar kvar)

Vi söker dig som är praktiskt lagd och har intresse för att arbeta med trä!

Om uppdraget
Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos kund. Där kommer du att få möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden, bredda ditt kontaktnät och stärka din yrkeskompetens.

Om tjänsten
Som snickare/montör kommer du att tillsammans med dina duktiga medarbetare producera och montera byggnadsdetaljer till Götenehus stycke- eller volymhus. Beroende på var i produktionen du placeras kommer du att utifrån ritningsunderlag bygga väggar, golv och tak till företagets styckehus och för volymhusen ingår även inredning och ytbeläggning.

Om dig
Vi söker främst dig som har utbildning och/eller erfarenhet från byggsektorn. Har du erfarenhet från industriell tillverkning, är praktiskt lagd och har stort intresse och fallenhet för att arbeta med trä kan arbetsuppgifterna också passa dig. Traverskort, säkra lyft och ritningsläsning är meriterande.

För att trivas hos oss skall du gilla att jobba tillsammans med andra. Du skall vara noggrann, nyfiken och ansvarsfull. Götenehus jobbar ständigt med att utveckla sin verksamhet och uppskattar om du är nytänkande, tar initiativ, har erfarenhet av lean-verktyg och gillar att förbättra arbetsmetoderna.

Krav
  • Körkort B och tillgång till bil
  • Förstår svenska i tal och skrift
OM ANSTÄLLNINGEN
  • Placeringsort: Götene
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid
OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Götenehus AB

Placering

Götene