Snickare sökes till Kössö Bygg - Direktrekrytering!

Platsa AB · Göteborg

·

Ansök senast 8 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu ytterligare en erfaren snickare till Kössö Bygg AB. Företaget utför bland annat nybyggnation av lösvirkesvillor och renoveringar och har uppdrag främst i Göteborgs skärgård. För att kunna möta efterfrågan söker de nu självgående snickare som kan komplettera teamet.

Arbetsrollen

Projekten varierar och du kommer att få arbeta med både nybyggnationer och renoveringar som varierar i storlek. Arbetet är främst i och omkring Göteborgs skärgård med pågående projekt på bland annat Köpstadsö och i Långedrag. Du kommer att arbeta i team på 2-4 snickare.

Om dig

Vi söker snickare som kan utföra byggnation av lösvirkeshus och renoveringar. Du är en duktig och självgående hantverkare som är noggrann med detaljer och som står för företagets ledord kvalitet, kompetens och kunskap. Du är även flexibel och tycker om att arbeta i team.

Vill du ha Göteborgs skärgård som arbetsplats tillsammans med härliga kollegor? Sista ansökningsdag är 2020-10-08 men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så vänta inte för länge med din ansökan!

Övrigt

Anställningen är på heltid med start så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Arbetstiderna är mån-fre 7-16 med viss flextid.

Detta är en direktrekrytering som sker i samarbete med Platsa AB. Alla frågor kring tjänsten hanteras av oss och kan besvaras av Johanna Ekman 0733-28 09 04.

Platsa är det auktoriserade och personliga rekryteringsföretaget med stort kundfokus och korta kommunikationsvägar. Vi förmedlar ambitiösa och drivna människor till företag och bra arbetsgivare åt våra kandidater.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Platsa AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Platsa AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Snickare, Göteborgs skärgård i din ansökan