Jobbsafari är en del avschibsted logo

Göteborgs bästa HR och Löneadministratör till kommande uppdrag!

Göteborgs bästa HR och Löneadministratör till kommande uppdrag!

Wise Professianals AB · Göteborg · Ansök senast 13 nov.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som vill arbeta som konsult på Wise Professionals ute på uppdrag hos våra härliga kunder, som HR och löneadministratör! Uppdragen kan variera, allt från deltid till heltid och bland annat söker vi just nu dig som är intresserad av ett längre uppdrag som på sikt kan leda till anställning hos vår kund.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Support med olika avtal, t.ex. anställningsavtal
  • Ange, uppdatera och säkerställa en hög kvalitetsnivå för alla HR -data i olika HR -system
  • Personaladministration och pågående registreringar
  • Samarbete med extern löneleverantör och andra tredjepartsleverantörer inom HR -området
  • Stötta anställda i olika frågor relaterade till HR -administration
  • Stöd till HR -organisationen på andra områden vid behov
Din bakgrund

Du har med fördel en utbildning som personalvetare, inom lön eller har samlat på dig arbetslivserfarenhet relaterad till ekonomi, lön, HR och administration under några år. Vi tror att du är en fena på att arbeta med administrativa uppgifter samt behärskar Excel mycket bra då större delen av arbetet kommer ske i Excel. Vi ser gärna att du arbetat med lön förut, du behöver inte ha suttit med hela löneprocessen själv men det är viktigt att du har den bakomliggande förståelsen för löneprocessen. För att du ska trivas i denna roll ser vi att du är noggrann och har förmågan att arbeta strukturerat. Du gillar ordning och reda och har ett öga för detaljer och avvikelser.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är din framtida konsultchef Anette Hartlin, du når mig på anette.hartlin@wise.se eller rekryteringskoordinator Rebecca Jonsson rebecca.jonsson@wis.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wise Professianals AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons