Gör din LIA på BQ

BQ · Stockholm · Ansök senast 24 nov. (126 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Hos oss är den anställdes driv och arbetsinsats, nyckeln till framgång!

BQ genomsyras av en positiv företagskultur där vi jobbar nära varandra och har lätt till skratt. Vi söker därför dig som är positiv och ansvarstagande med ett stort engagemang för ditt arbete. För att lyckas i rollen är det också viktigt att kunna ha många bollar i luften, arbeta i högt tempo och vara lösningsorienterat.

Vi har en tydlig vision; att vara Sveriges tryggaste redovisningsbyrå. Detta förutsätter en arbetsplats med kvalificerad och kompetent personal med bred erfarenhet inom redovisning. För att uppnå vår vision erbjuder vi dig en positiv arbetskultur med kontinuerliga möjligheter till personlig utveckling.

Vi letar efter duktiga kandidater till vårt Redovisningsekonom-program. Som en del av programmet kommer du att få möjlighet att genomföra en LIA-period på 6 månader, där du kommer att få lära dig allt från att hantera kundreskontran till att skapa årsredovisningar och hantera Ink2. Genom vår utbildningsplan siktar vi på att du ska känna dig redo att bli anställd hos oss på BQ efter avslutad LIA-period. Vi tror att du skulle vara en bra match för oss om du är snabblärd, lösningsorienterad och trivs med att hantera ekonomiska administrativa uppgifter i stressiga situationer.

Om oss

Vi på BQ Redovisning har stor erfarenhet av samtliga av de tjänster vi tillhandahåller. Vi vänder oss till medelstora och stora företag som behöver hjälp med redovisning, löneadministration & affärsrådgivning. Vi fortbildar oss kontinuerligt för att alltid vara uppdaterade med det senaste inom skatteregler och juridik, så att våra kunder garanteras rätt rådgivning.

Sveriges tryggaste redovisningsbyrå

Idag finns det många byråer som erbjuder digitaliserade lösningar men ofta missar man den mänskliga faktorn. Att vi kallas för Sveriges tryggaste redovisningsbyrå visar vart vi står på den fronten. På BQ Redovisning älskar vi digitalisering och är en modern byrå i alla aspekter – men vi förstår även behovet av personlig rådgivning. Kom över på en kaffe, slå oss en signal eller bjud över oss på en fika i ditt kontor!

Vi tror på att ge tillbaka

För oss är det viktigt att ge tillbaka till samhället. Vi gör det genom att stötta olika ideella organisationer som på olika sätt hjälper människor i behov och bidrar till en positiv förändring i samhället.

Välkommen med din ansökan så snart du kan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BQ

Placering

Stockholm

Kontaktperson

B.Q Accounting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons