Jobbsafari är en del avschibsted logo

Golvslipare / Golvspecialist

PL Parkettrenoveringar AB · Göteborg · Ansök senast 4 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Golvslipare / Golvspecialist

Göteborg

Vi behöver vassa golvslipare som vill ta ansvar i ett stabilt och expansivt bolag.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som golvslipare / golvspecialist innebär att du på uppdrag av landets stora försäkringbolag, utför slipning och reparationsarbeten av parkettgolv ute hos både privatpersoner och företag i västra Sverige. Våra uppdrag innebära att reparera och laga parkettgolv vid exempelvis fukt- eller brandskador som förstört funktionsdugliga golv. Tillsammans med dina 14 kollegor utgår ni från vårt kontor/verkstad i Göteborg, där både specialtillverkning av parkettdetaljer samt utbildning äger rum.

Vi erbjuder

Hos oss finner du trygghet baserat på 30 års branscherfarenhet. Vi expanderar tack vara en offensiv inställning och en unik lösning mot en marknad som har ett stort behov av vår kompetens. Vi är ett ungt gäng bestående av hanterverkare, där alla har genomgått lång tids internutbildning med teori och praktik innan vi åker ut på egna uppdrag för första gången. Du kommer ingå i en ansvarstagande grupp där alla hjälps åt för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt.

Vi ser också att du vill vara med att påverka en bransch med ett nytt fokus på hållbarhet och miljöfrågor – ju starkare vi blir, desto fler golv kommer vi rädda – vilket sin tur renderar i en radikal minskning av CO2-utsläppen!


"Vi har ett unikt utbud av tjänster utan konkurrens, samt en ökande efterfrågan. Målet är att vi tillsammans skall bygga upp vårt företag framgångsrikt genom stort fokus på hantverkskunnande och nöjd personal."

– Jens Enskog, VD

Din profil

För att trivas hos oss är du händig, ansvarstagande och serviceinriktad, då tjänsten innebär mycket kontakt med både kunder, handläggare och entreprenörer. Du är driven och har en förmåga att arbeta både självständigt och i team.Du som söker har:

  • Golvsliparbakgrund och/eller hantverksvana av snickeri och träarbeten, alternativt relevant utbildning
  • Körkort då servicebil ingår i tjänsten
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Kontakt och ansökan

Vid frågor kring tjänsten eller bolaget, vänligen kontakta Jens Enskog på 0733266688.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning

PL Parkettrenoveringar, tidigare Ludvigson Parkettrenoveringar AB, startade 1989. Verksamheten startade med ambitionen att reparera samt laga funktionsdugliga och fina golv. Vi har utvecklat en metod att laga och lackera lokalt och få den lagade ytan att bli näst intill identisk med det övriga golvet i textur, glans och färg. PL Parkettrenoveringar AB är idag ett bland de största företagen i Sverige inom parkettvård med egen verkstad på Hildedalsgatan i Göteborg för tillverkning av parkettdetaljer.

Vi är inne i en intensiv utvecklingsfas och dubblerar omsättningen varje år. Vi är ensamma om att kunna erbjuda den mest kostnads- och miljöeffektiva metoden att reparera skadade golv. Vår ambition är att mer än dubblera personalstyrkan i Göteborg inom något år samt att ha påbörjat etableringen av bolaget i fler regioner i Sverige.

Våra tjänster utförs enbart av anställd personal som vi själva utbildat. Vår specialitet är att laga skadat golv, men vi utför också golvslipning. Med våra unika metoder och kunskap är vi ensamma på marknaden om att kunna reparera skador som ingen annan kan laga. Detta utgör ca 80 % av våra uppdrag. Vi erbjuder hög kapacitet med kort ledtid från beställning till utfört arbete. Våra största uppdragsgivare är försäkringsbolagen, byggbolag samt ett antal fastighetsbolag. I våra uppdrag samarbetar vi ofta med de större byggbolagen samt tork- och saneringsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PL Parkettrenoveringar AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Säljpoolen i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons