Jobbsafari är en del avschibsted logo

Golvet Halland söker golvläggare

Falkåsvägen 2 · Falkenberg · Ansök senast 7 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

JOBBA HOS OSS

GOLVLÄGGARE I HALLAND

VI SÖKER KOMPLETT OCH SJÄLVGÅENDE GOLVLÄGGARE!

Vi behöver nu förstärka vårt team med 1 driven och duktiga golvläggare. Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete. Våra kunder är i huvudsak större och mindre fastighetsbolag och byggföretag i hela Halland.

Din roll och arbetsuppgifter

Vi söker dig som med kunskap, vilja och kvalitet utför golvarbeten med hantverkskänsla. Arbeten utförs i Halland och vi sätter stort värde i att du är flexibel, samarbetsvillig och har glimten i ögat. Du ska kunna arbeta i såväl lägenheter såsom ROT- och stora byggprojekt.


Personliga egenskaper vi värdesätter

· Förmåga att både arbeta i team och självständigt

· Målmedveten med god självinsikt

· Tydlig och kommunikativ

Ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte att skicka in ditt cv till jobb@golvetvbg.se Vid ytterligare frågor kring tjänsten kontakta Christopher Tillerås på 0722-04 85 38, eller Niklas Göransson på 0702-181856.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med start enl. överenskommelse. Golvet-koncernen har kollektivavtal med tjänstepension och avtalade försäkringar, grymt bra lönevillkor, friskvårdsbidrag mm. för att våra medarbetare skall trivas och må bra.

Företaget Golvet erbjuder kvalitetsmedvetna kunder pålitligt och professionellt hantverkskunnande inom golv, kakel och golvavjämning i hela Halland. Vi är branschauktoriserade av GBR och GVK och är certifierade med ISO14001 för vårt gedigna miljöarbete. Vi är ett företag som satsar på sina anställda genom ut- och fortbildning inom yrket men även inom arbetsmiljö och säkerhet för att skapa trygghet på arbetsplatsen.


Är det dags att testa något nytt?

Vi ser fram emot din ansökan!

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Falkåsvägen 2

Placering

Falkenberg

Kontaktperson

Golvet Varberg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons