Jobbsafari är en del avschibsted logo

Global produktionsplanerare till kund i Sandviken

Global produktionsplanerare till kund i Sandviken

Clockwork · Falun · Ansök senast 4 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en erfaren produktionsplanerare till en av våra kunder i Sandviken, där du kommer arbeta med global planering och utveckling av den interna planeringsprocessen. Är du en analytiskt lagd person med stort eget driv och en god problemlösningsförmåga? Då kanske det här är rätt uppdrag för dig!

I denna roll arbetar du med att förse verksamheten med viktiga insikter, uppdaterad information och faktabaserade rapporter för att skapa en grund till beslutstagande gällande planering, inventering och inköp. Du genomför undersökningar samt driver utvecklingsaktiviteter och projekt för att skapa en smidigare och mer effektiv global supply chain. Genom att övervaka och optimera den globala lagerhållningen i företagets distributionscenter strävar du mot att skapa en lagerkontroll av högsta kvalitet. Du är en nyckelspelare i arbetet för att planera produktionen utifrån såväl korta som medellånga tidsramar och du arbetar med resultatuppföljning för att säkerställa ett välfungerande flöde till företagets distributionscenter.

I rollen ingår även support, administration och kommunikation med företagets produktionsenheter, produktionsteknik och inköp gällande bland annat produktionsfrågor, produkter och produktionsplanering. Du spelar även en stor roll i utvecklingen av företagets produktionsplaneringsprocess.

Detta uppdrag startar i januari och sträcker sig tom februari 2024. Företaget har sitt säte i Sandviken och det är därifrån denna roll utgår, men möjlighet till delvis distansarbete finns.

Din profil

Vi söker dig som utbildad inom industriell ekonomi eller har likvärdig kompetens från arbetslivet. Du har erfarenhet inom supply chain och har arbetat operativt med S&OP, materialhantering och lagerkontroll. Du har erfarenhet inom tillverkningsindustrin och har du dessutom vana av projektledning inom förändringsledning ser vi det som meriterande. Dina kunskaper i MS Office och Excel är goda och det är meriterande om du har arbetat i SAP tidigare. Du uttrycker dig flytande på engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du en riktig fena på problemlösning, är analytiskt lagd och brinner för förändringsarbete, utveckling och förbättring. Du är utåtriktad och en uppskattad lagspelare, som lätt samarbetar med andra, skapar nya kontakter och bibehåller goda relationer. Din kommunikativa förmåga är god och du kan konsten att förklara svåra och invecklade saker på ett enkelt sätt. Du är mån om att hålla deadlines och kan motivera dig själv och andra på ett framgångsrikt sätt.

Ansökan

Vill du tillsammans med oss på Clockwork ta nästa steg i karriären? Då vill vi gärna veta mer om dig! Skicka in din ansökan på vår hemsida www.clockworkpeople.se innan sista ansökningsdag 2022-12-04. Vid funderingar kontakta Simon Lindberg på 073-351 37 99 eller simon.lindberg@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Falun

Kontaktperson

Simon Lindberg

simon.lindberg@clwork.se073 351 27 99

Dela jobbannonsen

Anmäl annons