Global Processtekniker, Slutmontering Buss

SCANIA CV AB · Södertälje

·

Ansök senast 13 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Scania är ett av världsledande företag i hållbara transportlösningar inom tungfordons industrin. Vi befinner oss nu i en fas där tekniken måste anpassas efter de utmaningar som vi ställs inför globalt.

Just nu pågår spännande produktutveckling som ska förstärka Scanias position i arbetet med hållbarhet såväl på lastbil som på buss. Till detta spännande uppdrag behöver vi förstärka vår grupp med rätt person som kan säkerställa att kommande produktuppdateringar introduceras i serieproduktion på bästa möjliga sätt.

Om tjänsten
Dina huvuduppgifter som Global Processtekniker på Buss är att representera våra slutmonteringar i en tidig produkt- och process- utvecklingsfas med huvudfokus på att säkerställa en störningsfri produktintroduktion.

Innan produkten är färdigställd ansvarar du för att verifiera att produkten är monteringsvänlig, detta innebär att du kommer att hålla kontakt med konstruktörer på R&D. När produkten är satt fortsätter arbetet med verifiering av monteringsmetoder tillsammans med våra provningsmontörer. Parallellt med detta förväntas du kravställa utrustning och verktyg som ska användas globalt i våra slutmonteringar samt sätta en global monteringssekvens. I den fasen kommer du att ha ett nära samarbete med processtekniker från alla våra slutmonteringar i Sverige, Polen och Brasilien men även inköp och verktygsleverantörer. I alla steg arbetar vi för att uppnå våra ergonomi-, kvalitets-, och produktivitetsmål.

Avdelningen består idag av elva personer uppdelat i två grupper, den ena gruppen jobbar med global beredning av monteringsinstruktioner och den andra gruppen jobbar med processtekniska frågor där du kommer att arbeta. Vi har även nära samarbete med kollegor som jobbar med projektledning.

Din profil
Vi söker dig som är teknikintresserad och vill vara med och bidra i framtagningen och implementeringen av nya produktlösningar och arbetsmetoder till våra slutmonteringar i Sverige, Polen och Brasilien. Vi söker dig som har högskole- eller civilingenjörs-utbildning eller klarad Scania Teknikerutbildning.

Stor vikt lägger vi på tidigare erfarenhet från produktion och tidigare erfarenhet av ritningsläsning. Då vi jobbar tvärfunktionellt är det viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Eftersom tjänsten innebär framtagning av globala metoder och tekniska lösningar är det ett krav att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig att vara del av ett världskänt företag som strävar efter att ligga i framkant med teknikutveckling inom tungfordonsindustrin.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ytterligare information
Är du nyfiken och vill veta mer om tjänsten?
Kontakta Nenad Momic (Gruppchef), tfn 08-553 708 33.

Din ansökan
Din ansökan skall innehålla personligt brev, CV samt betygskopior. Intervjuer kommer att hållas kontinuerligt under ansökningsperioden. Vi använder oss av tester i urvalsprocessen. Vi behöver din ansökan senast den 2020-12-13. JobID: 20203547.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCANIA CV AB

Placering

Södertälje