Jobbsafari är en del avschibsted logo

Global Beredare

SCANIA CV AB · Oskarshamn · Ansök senast 26 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Scania Oskarshamn är Kalmar läns största privata arbetsgivare med ca 2700 anställda och ansvarar för tillverkning av Scanias Europaproduktion av lastbilshytter. Vår moderna hyttfabrik består bland annat av: Logistik, Pressverkstad, Karossverkstad, Grund- och Täcklacksmåleri samt Monteringsverkstad.

Scanias syfte är att leda omställningen mot ett hållbart transportsystem genom att utveckla säkra, smarta och energieffektiva transportlösningar som är bättre för människor och planeten

Arbetsuppgifter

Som global beredare ingår du i ett team som ansvarar för att säkra introduktion av nya artiklar samt strukturella förändringar globalt. Man har rollen som länk mellan konstruktion och montering.

Ditt uppdrag består i att strukturbereda konstruktionsändringar, ta fram arbetsbeskrivningar (elementblad) utifrån konstruktionsunderlag, riskanalyser och genomföra provmonteringar. Uppdraget innebär även att göra tidsanalyser i programmet Avix, ta fram ergonomikartläggningar och supportera produktionen med problemlösningar. Du kommer att arbeta tillsammans med konstruktionsavdelningen vid hyttutveckling, i arbetsgrupp med ansvar att säkra monterbarheten, både digitalt och fysiskt. Du kommer även genom digital simulering förbättra kvalitén på prototypframtagningen och reducera introduktionstiden för nya produkter.

Beroende på din bakgrund kommer tjänsten att anpassas.

Din profil

Vi söker en högskoleingenjör med inriktning produktion eller konstruktion, alternativt att du byggt upp en god kunskap om vår produkt och produktion internt. Du har god datorvana med intresse för digitalisering. Kunskap runt digitala verktyg och Cad är meriterande. Du är analytisk, strukturerad, kvalitetsmedveten och tycker om jobba med problemlösning. Du talar flytande svenska och engelska.

Arbetstid

Tjänsten är dagtid.

För mer information

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Gruppchef Henric Lindström,

henric.lindstrom@scania.com

0491-765327, 070-5949436.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCANIA CV AB

Placering

Oskarshamn

Dela jobbannonsen

Anmäl annons