Jobbsafari är en del avschibsted logo

Glada hudterapeuter sökes till specialistklinik!

Vardse AB · Stockholm · Ansök senast 30 sep. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jobb Hudterapeut i din ansökan

Leilas Hudvårdsklinik är en specialistklinik för permanent hårborttagning och andra skönhetsbehandlingar. Kliniken grundades 1995 och har idag lokaler på Kungsgatan och Hornsgatan. Vi söker nu ytterligare glada och serviceinriktade hudterapeuter till en heltidstjänst för kliniken vid Kungsgatan.

Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för att arbeta med laser/IPL och diatermi då en större del av verksamheten är inriktad på permanent hårborttagning. Som nyutexaminerad hudterapeut är det fullt acceptabelt om du ej har tidigare erfarenhet av laser/IPL. Vi erbjuder träning på kliniken både inom laser/IPL och diatermi. Utöver intresse för permanent hårborttagning ser vi gärna att sökande är duktig på vaxning och gärna arbetar med detta då vi utför mycket vaxningar under sommarsäsongen. Erfarenhet av brasiliansk vaxning är meriterande!

Kliniken utför även andra laserbehandlingar för olika typer av hudproblem, ansiktsbehandlingar, microneedling, massage, fotvård och friskvård. Vi söker kandidater som gärna växer med kliniken och kan se sig själv i en manager-roll några år framåt. Våra medarbetare är trevliga, noggranna och bra på att ta initiativ. Vi har kul tillsammans och hoppas hitta någon som är social, gärna bjuder på sig själv och vill bygga relationer med medarbetare och kunder.

I gengäld får du en trivsam arbetsmiljö med stor utvecklingspotential och en tydlig karriärbana med unika möjligheter. Kontakta gärna oss om detta låter intressant på leila@leilas.se med CV och personligt brev.

Vi tillsätter gärna platsen så fort som möjligt. Vi välkomnar både nyexaminerade och erfarna hudterapeuter!

Vi söker främst heltidsanställda, men kan vara flexibla med arbetstimmar, samt upplägg (deltid/timanställning) om det önskas.

Vi träffar kandidater löpande, vänligen skicka in ansökan snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan den 30 september.

Läs mer om oss på Leilas.se

Vi ser fram emot att höra från er!Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vardse AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Vardse AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jobb Hudterapeut i din ansökan

Dela jobbannonsen