Jobbsafari är en del avschibsted logo

Glad, strukturerad och engagerad fritidsledare / Korttidsverksamhet LSS

Glad, strukturerad och engagerad fritidsledare / Korttidsverksamhet LSS

MIND ME OMSORG AB · Danderyd · Ansök senast 10 mars

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för att göra skillnad för barn och ungdomar med funktionsnedsättning? Känner du att det är viktigt att jobba hårt för att alla ska ha en trygg och rolig fritid, även med anpassningar? Då ska du söka dig till oss.


Du ska känna att du har en pedagogisk förmåga, mycket bra tålamod, är varm och engagerad. Du ska vara lyhörd och kreativ. Du ska ha en vilja att skapa en attraktiv fritid till personer med funktionsnedsättning. Omsorgsarbete ska kännas naturligt.


Om du brinner för naturen, gillar att vara utomhus, tycker om att skapa och pyssla och/eller rörelse i olika former ses det som extra plus. Ta gärna med och visa din profil och något du gjort. Är sällskapsspel och skapa en härlig stämning runt dig din grej passar du också.


Om du har erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning är det positivt, men om du känner att du har en kompetens, en vilja och en lust att bidra så kan vi komplettera med kompetensen kring funktionsnedsättningar. Vi söker engagerade och inspirerande personer som vill arbeta i vår verksamhet för barn, ungdomar och unga vuxna med diagnos inom autism/NPF (neuropsykiatrisk funktionsnedsättning). Vi bedriver Fritidsklubbar vardagkvällar, helgverksamhet och kollo på skollov. Verksamhetens bedrivs enligt LSS och vi finns upphandlade i Stockholms stad och norrorts kommuner.


Du ska självständigt kunna driva sitt arbete framåt, skapa aktiviteter av hög kvalitet samt ha mycket humor och glädje i ditt arbete. Till stor del kommer ditt arbete handla om att möjliggöra våra deltagares egna önskemål om aktiviteter eller genom egna förslag inspirera till deltagande.


Vad gäller helg- och kolloverksamhet ska du tillsammans med 1-2 kollegor kunna koordinera en vistelse och gärna vara med och delta till att utveckla vår verksamhet.


Du ska leverera en utvecklande fritid, skapa möjlighet till vila och återhämtning och skapa goda förutsättning att träffa personer i samma ålder och umgås.


I tjänsten igår vanliga hushållssysslor så som matlagning, städ i lokalerna, handla mat och assistera våra deltagare med omvårdnad om det behövs.


För att kunna skapa en bra förutsättningar och en trygghet hos de personer som finns i vår verksamhet arbetar vi utifrån att det är viktigt med känslan av ett sammanhang som är uppbyggt av grundstenarna begriplighet, hanterbarhet och meningsfullhet. Det betyder att du måste vara tydlig och strukturerad men även mycket lyhörd och kreativ. Handledning finns.


Utmaningen är att skapa en strukturerad fritid och samtidigt vara flexibel utifrån deltagarnas behov.


I arbetet ingår även journalskrivning och att arbete utifrån individuellt uppsatta mål.


Du bör ha god vara att arbeta med datorer inkl TV/webb, dataspel, appar och annan teknik.


Det är mycket viktigt att du kan passa tider och kommer förberedd till dina arbetspass.


Mindme Omsorg arbetar för personer med funktionsnedsättning inom autism/NPF samt lindrig utvecklingsstörning. Vi tillhandahåller arbete och arbetsträning samt en trygg och attraktiv fritid. Vi ett privat företag som arbetar för att leverera kvalitativa tjänster till alla som deltar i våra verksamheter. Läs gärna mer på vår hemsida www.mindmeomsorg.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MIND ME OMSORG AB

Placering

Danderyd

Kontaktperson

Mind Me Omsorg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons