Jobbsafari är en del avschibsted logo

Glad och serviceinriktad student för extrajobb som B-chaufför

Glad och serviceinriktad student för extrajobb som B-chaufför

StudentConsulting · Karlstad · Ansök senast 15 feb.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en positiv och trevlig student som trivs med bilkörning och kundkontakt? Letar du efter ett långsiktigt extrajobb under studietiden? Nu har du chansen att arbeta på ett uppskattat konsultuppdrag i Karlstad!

Information om uppdraget:

Vår uppdragsgivare är ett företag som tillverkar och distribuerar fordonsglas. De levererar glas till bilhandlare och verkstäder i hela Sverige. Lagret i Karlstad sköter distributionen till företagets kunder i Värmlandsområdet och är en liten arbetsplats med kamratlig atmosfär.

Som B-chaufför är dina arbetsuppgifter att sköta leveranser av fordonsglas till företagets kunder. Kundmötet är mycket viktigt och blir lyckat med hjälp av en trevlig och positiv attityd. Företagets kunder ska se fram emot leveranser just ifrån dig. Du kommer även att arbeta med lossning och lastning samt relaterade arbetsuppgifter som lager- och bilvård. Ibland förekommer lite tyngre lyft vilket kräver ett bra samarbete med kollegor och kunder.

Du kommer att introduceras i arbetet under ett tiotal tillfällen då du går bredvid en erfaren kollega och lär dig distributionsrutter och arbetssätt. Oftast krävs ingen tidigare erfarenhet med det kan vara en fördel om du är van att köra eller har arbetat med liknade uppgifter tidigare.

Arbetstiderna är vardagar kl.07.00-16.00 men kan delvis anpassas efter ditt schema om verksamheten tillåter detta. Under terminerna kommer du arbeta extra vid behov för att hjälpa till vid arbetstoppar eller sjukfrånvaro. På sommaren arbetar du heltid efter överenskommelse vilket kan bli upp till åtta veckor.

Detta är ett konsultuppdrag där du är anställd hos oss på StudentConsulting och arbetar hos vår uppdragsgivare. Detta är ett långsiktigt uppdrag och våra konsulter hos denna kund stannar ofta kvar under hela studietiden.

Vi tar gärna mot kvinnliga sökande då kunden arbetar aktivt för att nå en jämn könsfördelning i företaget.

Detta söker vi:

Som person du positiv och nyfiken. Du trivs med att möta nya människor och har lätt att skapa kundrelationer. Eftersom arbetet är långsiktigt tror vi att du är plikttrogen och gärna hjälper kunder och kollegor. Vi tror även att du är en person som strävar efter ett väl utfört arbete. Du lägger ner den extra tid och energi som behövs för att göra ett bra jobb oavsett vad du tar dig för.

Det krävs att du har:
  • B-körkort och körvana
  • God svenska i tal och skrift
  • Pågående studier som förväntas fortsätta i minst 2 år
  • Är ostraffad
Det är meriterande om du har:
  • Kört budbil eller annan yrkestrafik
  • Arbetat i yrken med krav på god service
Sök gärna även om du inte arbetat som chaufför tidigare. För vår kund väger personliga egenskaper och motivation tyngre än erfarenhet! Under urvalsprocessen tillämpar vi därför även testning vilka administreras via din kandidatprofil.

Sökord: Chaufför, Extra jobb, Studentjobb, B-chaufför

Sökord: Chaufför, Extra jobb, Studentjobb, B-chaufför

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Karlstad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons