Jobbsafari är en del avschibsted logo

GKN söker en Commercial Officer

Premier · Trollhättan · Ansök senast 19 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänstebeskrivning

I rollen som Commercial Officer kommer du att arbeta som stöd ny budgivningsaktivitet vid behov, Du kommer även hantera/underhålla företagets orderbok för att återspegla kundernas inköpsorder krav. Att upprätthålla viktiga prestandamått och bidra till kraven för intern rapportering samt stödja förändringsförhandlingar med kunder är andra förekommande uppgifter.

I rollen ingår även att se till att försenade skulder hålls till ett minimum och kunderna betalar i enlighet med överenskomna betalningsvillkor.
Stödja projekt skriva rapporter, data etc.

Du kommer sitta i våra lokaler på Stallbacka i Trollhättan och vi ser gärna att du kan starta ditt nya uppdrag redan i september.

Kvalifikationer

Vi ser att vår nya medarbetare har grundläggande resoneringsförmågor - duktig på att kommunicera. Rollen kommer att vara del av ett globalt team vilket också innebär att goda kunskaper i engelska (både i tal och skrift) kommer att krävas.

Duktig på räkning och håller en stor uppmärksamhet på detaljer
. Då du kommer att arbeta mycket mot kund ser vi att du arbetar kundfokuserat och har en hög servicenivå. Tjänsten är i grunden administrativ så goda administrativa kunskaper är en absolut förutsättning.

Vi kommer att arbeta med löpande urval i tillsättningen av denna tjänst, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss via www.premier.se,

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Premier

Placering

Trollhättan

Kontaktperson

Malin Andersson

0707858648

Dela jobbannonsen

Anmäl annons