Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gjuteriarbetare till ett framgångsrikt företag i Katrineholm!

Gjuteriarbetare till ett framgångsrikt företag i Katrineholm!

Lernia · Katrineholm · Ansök senast 17 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu gjuteripersonal för uppdrag hos en av våra kunder i Katrineholm. På företagets gjuteri utförs ett klassiskt hantverksarbete från grunden, och här hanteras alla steg i gjutprocessen så som formtillverkning, kärntillverkning, avgjutning, efterbehandling och kontroll. Arbetsuppgifter Du som söker kommer få arbeta på en av gjuteriets avdelningar med arbetsuppgifter som t ex formning, gjutning, smältning, rensning, slipning, kontrollering osv. utifrån företagets behov. Gemensamt för alla avdelningar är att det är stort fokus på säkerhet och kvalitet. I arbetsuppgifterna ingår även truckkörning.

Formell kompetens

• Truckkort (B1) • Industrivana • Erfarenhet av gjutning och handformning Meriterande • Körkort • Traverskort • Säkra lyft • Industriutbildning

Personliga egenskaper

• Noggrann • Flexibel, det vill säga bekväm med att utföra olika arbetsuppgifter efter verksamhetens behov. • Kunna arbeta skift • God fysik är viktigt då arbetet utförs i en tuff miljö. Du bör inte ha några allergier. Som person är du ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Din positiva attityd, vikten av ett gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Du har ett stort intresse för problemlösning och förbättringsarbete. Vi värdesätter pålitlighet och social förmåga och ser gärna att du kan fatta dina egna beslut. Som person är du innovativ och kan bidra till företagets utveckling inom ditt kompetensområde. Av säkerhetsskäl är det viktigt att du har god svenska i både tal, skrift och förståelse. Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga egenskaper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/ Heltid/ Katrineholm 2-skift/ 3-skift En anställning som konsult via Lernia innefattar att du bygger upp din erfarenhet genom att ha möjlighet att arbeta på flera olika företag men att Lernia är din trygga arbetsgivare. Som konsult har du rätt till friskvårdbidrag och din lön baseras enligt kollektivavtal. Du får ett nära samarbete med din konsultchef för att dina förutsättningar i din karriär ska bli de bästa.

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Katrineholm

Kontaktperson

Lernia Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons