Jobbsafari är en del avschibsted logo

GJ Maskin AB söker Ekonomiassistent

GJ Maskin AB · Falköping

·

Ansök senast 17 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

GJ Maskin i Falköping är en fullserviceanläggning med ett team på 15 medarbetare som tillsammans erbjuder kunder service och reparationer av de maskiner och produkter vi säljer, samt kundernas övriga maskiner av flera varumärken på marknaden. Nu behöver vi bli fler och söker en ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team?

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent hos oss på GJ Maskin kommer du arbeta med olika arbetsuppgifter inom ekonomi/administration. De främsta arbetsuppgifterna är kundfakturering, inbetalningar, kravhantering och kundreskontra. Du har ett nära samarbete med övriga avdelningar på anläggningen och stödjer säljarna med finansieringar, ägarbyten på maskiner och andra frågor. Det finns stor möjlighet att i framtiden ta ansvar för fler uppgifter i den löpande bokföringen och övrig administration.

För att du ska lyckas och trivas hos oss
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt en formell utbildning inom ekonomi för att lyckas i rollen. Du har lätt för att samarbeta, men är samtidigt självgående. Du har god datavana och är ordningsam.
Som person är du flexibel, social, positiv, ödmjuk och trivs med att ha många bollar luften då vi periodvis har ett högt tempo. Eftersom du kommer ha mycket kontakt både med kunder och kollegor är det viktigt att du är serviceinriktad och kommunikativ.

Vad vi erbjuder dig
Förutom att GJ Maskin erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch i ett familjärt och växande företag med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare, erbjuds även fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla verksamheten och arbetet! Vi har ett stort fokus på framtiden och vill att alla ska vara med på tåget och känna sig inkluderade.

Tjänsten är en 80% tjänst med start efter överenskommelse.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GJ Maskin AB

Placering

Falköping

Kontaktperson

Fredrika Vilsson

fredrika@gjmaskin.se0515-777826