Jobbsafari är en del avschibsted logo

Givarservicemedarbetare

Barncancerfonden · Stockholm · Ansök senast 13 maj

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Givarservicemedarbetare vikariat (t.o.m 31/10) med stor möjlighet till tillsvidareanställning

Om Barncancerfonden

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Barncancerfonden har sedan 1982 arbetat för att fler barn ska överleva cancer samt med att hjälpa drabbade familjer att få den vård och det stöd de behöver. Under samma period har överlevnaden ökat till 85 procent, men barncancer är trots detta fortfarande den vanligaste dödsorsaken hos barn 1-14 år i Sverige. Tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer är Barncancerfonden den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige. Barncancerfonden är godkänd av Svensk Insamlingskontroll och har ett 90-konto, vilket garanterar att pengarna går till rätt ändamål.

Grupp Givarservice & Innesälj söker just nu en digital servicemedarbetare till Givarservice. Tjänsten är ett vikariat om sex månader med start snarast.

Som servicemedarbetare ingår du i ett team på totalt tio anställda som arbetar i Grupp Givarservice & Innesälj och ingår i Enheten Företag & Givarservice.

Tillsammans med dina kollegor på Givarservice är du ansiktet utåt och kommer att ha den första kontakten med givare, företag eller drabbade som önskar komma i kontakt med Barncancerfonden.
I gruppen ingår också innesälj som arbetar med utgående samtal B2B.

På givarservice kommer ingen dag att vara sig lik. Din roll är kritisk för att få verksamheten att fungera. Så du behövs!
Du arbetar med att ta emot gåvor och serviceärenden via telefon, samt vägleda givare och initiativtagare till insamlingar. Den här rollen delar ansvar för givarservice i digitala kanaler med ytterligare en teammedlem och du arbetar då även med givarkontakt via e-post, supportforum samt sociala medier. I arbetet ingår även enklare administration och att svara på frågor om Barncancerfonden från allmänheten. Detta är en visstidsanställning som gäller till och med 31/10.

Dina arbetsuppgifter
  • Gåvoförmedling via telefon.
  • Digital kundtjänst via e-post, supportforum och Facebook messenger
  • Administrativa uppgifter såsom minnesbladshantering, registervård samt fakturering
  • Stötta upp och vara behjälplig till dina kollegor på andra avdelningar som arbetar hemma
Din profil

Som person är du lösningsorienterad och trygg i dig själv. Du trivs med att arbeta i en öppen arbetsmiljö och har en hög känsla för service. Över telefon förmedlar du empati och lyssnar på Barncancerfondens givare. För att trivas i rollen behöver du också vara flexibel och kunna rycka in där det behövs, samt vilja arbeta i nära samarbete med dina kollegor.
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet från kundservice, administration, försäljning eller liknande roller där kundkontakten varit viktig.
  • Erfarenhet av kundservice i digitala kanaler är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska i både tal och skrift.
  • En person som sätter ”laget” före ”jaget”
Som person söker vi dig som trivs med att vara spindeln i nätet. Givetvis är du nyfiken och trivs med att arbeta i ett högt tempo och som ser möjligheter i varje utmaning.

Tjänsten är baserad på Hälsingegatan i centrala Stockholm. Som digital givarservicemedarbetare innehar du en kontorsbaserad roll som är affärskritisk, vilket innebär att hemarbete i pågående pandemi inte är genomförbart.

Vi förutsätter att du står bakom våra värdeord - Hopp, Mod och Ansvar.

Ansökan

Barncancerfonden vill vara en arbetsplats präglad av mångfald som speglar det samhälle vi är en del av.

Vi ser fram emot din ansökan i form av CV och personligt brev. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare amir@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Barncancerfonden

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons