Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gillar du att prata med människor? Vi söker fler företagssäljare! (heltid)

Gillar du att prata med människor? Vi söker fler företagssäljare! (heltid)

Lifestyle Mediapartner Eskilstuna · Eskilstuna · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en lagspelare som drivs av att knyta kontakter och nå uppsatta mål? Har du viljan och drivet att bli bäst inom B2B-försäljning? Då har du kommit rätt!

Vi på Lifestyle Mediapartner är en nordisk mediekoncern bestående av fem nischade produktbolag primärt inom digital out of home. Vi jobbar med värdeskapande B2B-försäljning där du som Account Manager jobbar med hela säljprocessen och förvaltar din egen kundstock över tid.

För oss är det viktigt att våra medarbetare ständigt utvecklas, har roligt på jobbet och utmanar sig själva. Vi är också certifierade av organisationen Great Place to Work som årligen utser världens bästa arbetsplatser.

Vill du bli en del av oss? Skicka in din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter:

Med telefon och dator som dina redskap kommer du ha ansvar för hela säljprocessen, allt från prospektering av nya potentiella kunder till att stänga affären och följa upp. Du kommer ansvara för att vårda kundkontakten och relationen med dina nya samt befintliga kunder.


Dina egenskaper:

  • Utmärkta kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • Resultatinriktad, lösningsorienterad och optimistisk
  • Driven att utvecklas och nå dina mål
  • Prestigelös lagspelare
  • Relationsbyggande

Tidigare erfarenhet inom försäljning (B2B/B2C) eller kundtjänst är starkt meriterande, men inget krav. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet.


Arbetstider

Måndag – torsdag 8.00-17.00 samt fredagar 7.30-16.30 (heltid)

Tillsättning: januari 2023

Om oss

Lifestyle Mediapartner erbjuder exponering i egna nischade, exklusiva skärmnätverk och är bl.a. annons- och avtalspartner för ICA Sverige. Vi har sedan 2007 jobbat med värdeskapande B2B-försäljning med flera prestigefyllda försäljningsuppdrag och egenutvecklade produkter. Vår vision är att år 2025 bestå av 20 produktbolag. Vi finns i centrala Eskilstuna (HK), Norrköping, Västerås och Helsingfors. I koncernen är vi närmare 80 medarbetare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lifestyle Mediapartner Eskilstuna

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Lifestyle Media Partner Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons