Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gillar du att ge service i världsklass? Vi söker en assistent till vår reception nu!

Gillar du att ge service i världsklass? Vi söker en assistent till vår reception nu!

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 9 apr.

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för att ge grym service och vill ha ett givande extrajobb vid sidan av dina studier? I receptionen på Academic Work möter du en energifylld vardag där ingen dag är den andra lik. Du ställs ständigt inför nya uppgifter och utmaningar där du får chansen att utvecklas. Är du en student i början av dina studier som trivs i en varierande arbetsmiljö med högt tempo? Välkommen till vår reception!

Information om uppdraget

Det bästa med att arbeta i receptionen på Academic Work är framförallt att vara omgiven av fantastiska kollegor och härliga kandidater som kommer på besök, men även att ingen dag är den andra lik. De varierande arbetsuppgifterna har både utmanat och utvecklat mig som person under mitt ett och halvt år i receptionen, erfarenheter som jag kommer att titta tillbaka på och bära med mig livet ut.

Såhär beskriver en av våra Reception Assistants, vad som varit roligast i sin roll. Om detta låter som din nästa utmaning - sök tjänsten idag!

Vi vill att varje besökare hos oss ska ges en förstklassig upplevelse full av energi, värme och glädje. Som Reception Assistant är ditt huvudansvar att ge just det till alla du möter under en arbetsdag, både genom ditt bemötande och genom att vår reception ska ge ett trevligt och välkomnande intryck. Utöver detta innebär tjänsten också många administrativa och koordinerande uppgifter som exempelvis beställningar av kontorsmaterial, frukost och luncher.

För att få en så bra start som möjligt kommer du att få en gedigen upplärning med receptionsteamet. Vidare kommer du att få chans till personlig och professionell utveckling i en ung, hungrig företagskultur med en strävan att ständigt utvecklas, växa och trivas på jobbet. Tillsammans med dina kollegor i receptionsteamet jobbar ni mot att nå gemensamma mål som utvärderas kvartalsvis.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

Som Reception Assistant är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:
  • Ge service utöver det vanliga till alla våra besökare, interna kollegor och till de som ringer vår växel
  • Säkerställa att receptionen alltid är städad och väl påfylld med exempelvis kaffe, dryck och tidningar
  • Besvara frågor från kunder, konsulter och kandidater via mail
  • Hantera interna ärenden och lösa diverse problem som dyker upp
  • Ha kontakt med leverantörer och göra beställningar till kontoret
  • Sträva mot att nå teamets gemensamma mål och bidra till receptionens utveckling av rutiner och arbetssätt
Vi söker dig som
  • Är student vid högskola eller universitet och tar examen tidigast om 1,5 år. Då vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte har några utlandsstudier planerade under denna tid.
  • Har arbetslivserfarenhet av att ge service till kunder.
  • Har B-körkort.
  • Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska eftersom kontakt med personer via både mail och telefon på båda språken är en stor del av rollen.
Det är ett plus om du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, att jobba med telefonen som främsta verktyg eller har jobbat i en reception tidigare.

Du är en person som möter andra med ett stort leende och positiv energi. Att ge alla du möter extraordinär service är en självklarhet för dig, du agerar tillmötesgående och vill överträffa andras förväntningar. Du driver på egen hand ditt arbete framåt och fattar självständigt beslut samtidigt som du är flexibel och trivs i en snabbt föränderlig miljö som inte alltid har så tydliga riktlinjer. Vidare tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är mån om att göra ett riktigt bra jobb. En del dagar händer det mycket samtidigt i vår reception, då behåller du lugnet och prioriterar de viktigaste arbetsuppgifterna. Vi ser gärna att du är med och utvecklar arbetet i vår reception samt att du är prestigelös då rollen ibland kräver att man rycker in och hjälper till där det behövs.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Ca 12 h/vecka, flexibla dagar
  • Placering: Dalagatan 100, Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionsthlmvast@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons