Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gernandt & Danielsson växer och söker nu en Legal Assistant

Gernandt & Danielsson växer och söker nu en Legal Assistant

Jurek Rekrytering & Bemanning AB · Stockholm · Ansök senast 8 apr. (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Byrån är organiserad i tre större verksamhetsgrupper.

Om verksamhetsgrupperna

Corporate: inkluderar alla transaktionsärenden såsom privat och publik M&A, equity capital markets och debt capital markets.

Dispute Resolution: inkluderar tvister, skiljeförfaranden och corporate investigations

Specialist: inkluderar alla specialistgrupper såsom finansiell reglering, EU- och konkurrensrätt, arbetsrätt, immaterialrätt samt fastighets- och hyresrätt.

Uppdrag och ansvar

Som assistent hos oss har du som främsta uppgift att supportera våra jurister i syfte att skapa största möjliga mervärde för våra klienter. Du kommer att ingå i en av byråns tre verksamhetsgrupper och de exakta arbetsuppgifterna beror på vilken grupp du tillhör. Nedan är ett axplock av de arbetsuppgifter som kan vara aktuella:
  • Administrativ support av varierad karaktär och kvalificerad service till juristerna
  • Framtagande av skriftlig korrespondens på svenska och engelska
  • Textredigering, korrekturläsning, framtagande av presentationsmaterial i Powerpoint samt dokumenthantering
  • Hjälpa till med desktop due diligence i samband med företagsförvärv
  • Mötes- och resebokningar och koordinering
  • Informations- och databassökningar
  • Delaktighet i olika interna projekt, t ex Knowledge Management
Vi söker dig med rätt potential och förutsättningar för de beskrivna arbetsuppgifterna. Du har kanske gått en paralegal-utbildning, affärsjuridiskt program alternativt redan har erfarenhet av liknande roll, företrädesvis med transaktionsjuridik på advokatbyrå alternativt kommer från revisionsbyrå, konsultbolag eller annan verksamhet inom professional services. Du arbetar obehindrat på engelska och svenska och är en van Office-användare, främst Word och Powerpoint.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, kvalitetsmedveten, resultatorienterad och brinna för både service och att bygga relationer. Vidare behöver du vara anpassningsbar och tycka om föränderligt arbete. Vi söker dig som är proaktiv, som gillar att arbeta i team med andra och bidra med motivation och inspiration till dina kollegor i teamet. Hos oss arbetar vi målstyrt och drivs av att nå goda resultat mot uppsatta mål.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjlighet att delta i team som präglas av professionalitet, stor kompetens och mycket stark laganda, där du får bidra med idéer, kunskap och möjlighet att påverka Gernandt & Danielssons utveckling för fortsatt tillväxt. Vi har ett stort engagemang för juridiken och vill ständigt förbättra oss, därför bedriver vi ett målmedvetet arbete för att utveckla byråns och medarbetarnas kompetens, affärsförståelse och projektledning. Vår styrka på dessa områden bekräftas år efter år av oberoende rankinginstitut.

Information och ansökan

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och urvalsprocessen sker löpande.

Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Nelson på kristin.nelson@jurek.se.

För mer information, se www.gda.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

sökord: Juristassistent, Legal Assistant, Assistent, Paralegal

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Kristin Nelson

kristin.nelson@jurek.se08-525 01 800

Dela jobbannonsen