Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gernandt & Danielsson söker en serviceinriktad konferensvärd

Gernandt & Danielsson söker en serviceinriktad konferensvärd

Jurek Rekrytering & Bemanning AB · Stockholm · Ansök senast 18 juni (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning
Affärsverksamheten på Gernandt & Danielsson vilar på en kompetent och effektiv supportorganisation. I rollen som konferensvärd arbetar du i byråns hjärta och är med och skapar klienternas första intryck.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara, men begränsas inte till:
  • Ta emot och välkomna klienter och övriga gäster
  • Iordningställande av konferenslokaler inför möten/luncher
  • Servering av lunch och middagar
  • Assistera vid Interna & externa event
  • Back-up till växel/reception
Vem är du?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som konferensvärd och gärna annat serviceyrke. Det är meriterande om du har arbetat inom restaurang och servering. Som person är du lösningsorienterad och hittar snabbt lösningar på uppkomna problem. Du är social, flexibel och levererar alltid förstklassig service. Du gillar att skapa kontakt och underhålla relationer. Du kan snabbt anpassa ditt förhållningssätt till olika personer och du ser möjligheter i förändringar. Vidare trivs du i en högpresterande och professionell arbetsmiljömiljö med stundvis högt arbetstempo.

Du erbjuds
Gernandt & Danielsson erbjuder en spännande tjänst där arbetet omfattar professionell service med en internationell prägel. Du kommer ha en viktig funktion i ett högpresterande och kompetent team som drivs av utveckling och engagemang. Gernandt & Danielsson har en kultur som präglas av samarbete och göra det omöjliga möjligt. Här på Gernandt & Danielsson har vi fantastiska medarbetare och en familjär känsla på kontoret där du välkomnas in i en topprankad byrå i centrala Stockholm.

Gernandt & Danielsson
Gernandt & Danielsson är en av de ledande svenska advokatbyråerna inom svensk och internationell affärsjuridik. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett team som präglas av professionalitet, stor kompetens och mycket stark laganda, där du får bidra med idéer och kunskap samt har möjlighet att påverka Gernandt & Danielssons utveckling för fortsatt tillväxt. Vi har ett stort engagemang för juridiken och vill ständigt förbättra oss, därför bedriver vi ett målmedvetet arbete för att utveckla byråns och medarbetarnas kompetens, affärsförståelse och projektledning. Vår styrka inom dessa områden bekräftas år efter år av oberoende rankinginstitut.

Information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att utgå från Gernandt & Danielssons kontor centralt i Stockholm. Till din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi samarbetar i denna rekrytering med Jurek Business Support. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Nelson på kristin.nelson@jurek.se eller konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se . För mer information, se www.gda.se. Varmt välkommen med din ansökan!

sökord: Conference host, Guest service assistant, Office Assistant

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Felicia Pettersson

felicia.pettersson@jurek.se08-525 01 800

Dela jobbannonsen