General Manager Rental

Zeppelin Sverige AB · Mölndal

·

Ansök senast 30 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

General Manager Rental - Zeppelin

Utmanas du av att utveckla nya koncept? Trivs du i en snabbrörlig, internationell miljö? Ser du försäljning och ledarskap som ett givna inslag i din vardag?

Då kan denna tjänst vara något för dig.

Om oss, rollen och utgångsläget

Zeppelin representerar ett av världens främsta varumärken - Caterpillar. Just nu söker vi en General Manager som kan leda vår svenska satsning inom området Rental.

Idag verkar vi främst inom Heavy Equipment men vi vill utöka vår Rental-portfölj och konkurrera på nya marknader. Ditt uppdrag som General Manager blir att leda, planera och vidareutveckla strategin kring en kraftig expansion. Det innebär både externt och internt fokus för att maximera värdet för våra kunder och för oss. I vår verksamhet, med enbart Caterpillers premiummärke i vårt utbud, ställs extra höga krav på service och tjänster kring våra maskiner. Här spelar du en nyckelroll i att säkerställa att Rental lever upp till kundernas förväntningar, till stor del genom att bygga strukturer och processer som gör att företagets resurser används vid rätt tidpunkt, på bästa sätt.

Vi är en matrisorganisation där det emellanåt krävs smidighet för att navigera mot målet på ett effektivt sätt. Du tror på nära och utvecklande samarbeten i organisationen, snarare än en one man show. Vi har en stark anda av kunskapsöverföring och till din hjälp finns våra tyska ägare med best practise från liknande expansionsprojekt, dina svenska chefskollegor och ditt eget team.

Vår kultur bygger på att medarbetare tar egna initiativ, arbetar i team och visar mod att testa nya lösningar. Vi tror att det alltid finns förbättringsmöjligheter - vi blir aldrig färdiga med vår utveckling! Tillsammans ser vi till att behålla vår plats som Sveriges främsta leverantör inom entreprenadmaskiner.

Din bakgrund

Du har gjort liknande snabba tillväxtresor och har agerat ledare i verksamheter med begagnade entreprenadmaskiner och uthyrningstjänster. Vidare är du van att leda personal, gärna i en större matrisorganisation. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska och har med fördel en akademisk utbildning eller motsvarande.

Om dig

Det är ditt driv och din uthållighet som har tagit dig dit du är idag och det ligger i din natur att självständigt driva dina initiativ. Som person är du inspirerande och leder genom att locka fram det bästa från varje individ. Du räds inte utmaningar och har pannbenet och kunskapen som krävs för att flytta fram bolagets position på nya marknader. Du är bra på att bringa ordning och reda i en tillvaro med hög utvecklings- och tillväxttakt och är en chefskollega att räkna med och som andra vill samarbeta med.

Övrigt

Våra kunder och ditt team är utspridda över landet så det kommer att ingå resor i arbetet i relativt hög utsträckning.

Vi erbjuder
  • Ett arbete för ett av världens starkaste varumärken - Caterpiller
  • En tjänst med stor variation där du får vara med och påverka och utveckla en ny verksamhet
  • Zeppelin är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor
  • Internationell miljö
Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringspartner Line Thomson, line.thomson@zeppelin.com alternativt 0721-88 52 44.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 30:e september

Placering

Göteborg eller Stockholm

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Zeppelin Sverige AB

Placering

Mölndal