Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gazella söker utvecklingsorienterad CFO

Gazella AB · Stockholm · Ansök senast 27 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gazella rekryterar just nu en CFO och söker dig som vill vara med och bidra i Gazellas fortsatta tillväxtresa. Gazella har sedan vi grundades 2014 haft en kraftig tillväxt. Senaste året har vi växt med 25% och är nu i ett skede där vi har som ambition att fortsatt växla upp tillväxttakten markant. Vi har nyligen rekryterat en ny VD som suttit som VD i miljardbolag och framgångsrikt drivit flera bolag till kraftig tillväxt genom ökad digitalisering, effektivisering och stark företagskultur. I takt med våra satsningar framåt söker vi nu även en utvecklingsorienterad och driven CFO.

Gazeller är flockdjur och för att passa in i vår flock bör du vara en teamplayer som arbetar proaktivt, alltid strävar efter att sprida energi runt dig och har en stark vilja att konstant utvecklas. Dagligdags lever vi i en entreprenöriell och familjär miljö där våra ovan beskrivna värderingar ligger oss varmt om hjärtat. Addera ett stort intresse av människor, relationer och affärer – kort och gott: vi är ett gäng affärsorienterade personer med stora hjärtan. Gazella gillar olikheter, så i vår gazellflock lever personalvetare, ekonomer, jurister och entreprenörer med bakgrund från olika branscher. Bli en av oss! Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst, så vid intresse för rollen – skicka in din ansökan redan idag.

Din utmaning
I rollen som CFO hos Gazella kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Övergripande ansvar för ekonomifunktionens arbete.
  • Driva förändringsresan där Gazella har som mål att ekonomifunktionen skall komma närmare affären för att dagligen kunna supportera verksamheten till att ta rätt operativa beslut.
  • Utveckla och driva arbetet kring rörelsefinansiering och lönsamhetsuppföljning.
  • Genomföra månatlig rapportering till styrelsen gällande analys och ekonomiskt utfall.
  • Ansvara för arbetet med budgetering och forecast där vår affärsplanering enligt OKR ligger till grund för arbetet.
  • Vara ett strategiskt och finansiellt bollplank till VD och övriga kollegor.
  • Vara en del av företagets ledningsgrupp där du förväntas att aktivt bidra till utveckling, kontroll och effektivisering av verksamheten.
  • Ansvara för kontakt med revisorer, legala frågor inom ekonomi, förhandling med banker och andra naturliga motparter för ekonomi.
Erfarenhet
Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi med cirka 5–10 års erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser gärna att du har arbetat inom revision och/eller redovisning i grunden och att du därefter har arbetat med ekonomistyrning i rollen som Business Controller och/eller en bred och strategisk roll som Ekonomichef/CFO. Tidigare erfarenhet från snabbväxande bolag ses starkt meriterande. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Excel och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker en social person med högt engagemang som kan bidra med härlig energi till vårt team. Du drivs av att sträva efter uppsatta mål, är utvecklingsorienterad, nyfiken och gillar att bidra med nya idéer. Du är lösningsorienterad, flexibel och lyhörd och uppskattar en roll med både det finansiella och affärsmässiga och trivs i en utvecklingsbenägen och föränderlig miljö. För att passa in i rollen krävs det även att du besitter en god kommunikativ förmåga och är naturligt bra på att skapa relationer, såväl internt som externt. Vidare ser vi att du är en van ledare med dokumenterad ledarerfarenhet sedan tidigare samt är en prestigelös person som gärna ställer upp när kollegor behöver hjälp.

Whats in it for me?
Gazella startades 2014 och är ett snabbt växande företag, där du har stora möjligheter att skapa synliga resultat. Under 2019 och 2020 blev vi utnämnda Gasellföretag av Dagens Industri och blev även Superföretag av Veckans Affärer. I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö bland engagerade kollegor. Vi tycker också att vi har bland de roligaste kunderna: alltifrån stora internationella koncerner till start-ups och SaaS-bolag. På Gazella jobbar vi aktivt med vår personalkultur och du erbjuds en roll på ett företag i en familjär kultur, där man trivs och har roligt på jobbet. Gazella håller fanan högt gällande konsult- och personalvård, där balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt. Vi erbjuder hybridkontor, där man har möjlighet att arbeta delvis på distans, delvis från kontoret. Vi varvar hårt arbete med glädje och för att hålla teamkänslan på topp har vi har alltid många aktiviteter på gång, såsom träningspass, firanden, luncher, födelsedagsfikor och After Work. Är du nyfiken på vilka vi är, titta gärna in på vår Instagram; gazella.se.
  • Hybridkontor – vi erbjuder flexibilitet mellan kontorstid och distansarbete.
  • Härligt kontor i hjärtat av Östermalm.
  • Friskvårdsbidrag.
  • Roliga event, konferenser och andra kulturbyggande aktiviteter.
  • Sjukvårdsförsäkring och försäkringsrådgivning för samtliga medarbetare.
  • Tillägg till föräldrapenning.
Ansökan
Kan det vara dig vi söker? Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst, så om du tycker tjänsten låter intressant– skicka in ditt CV redan idag via ansök-knappen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Sundberg: jonathan.sundberg@gazella.se , som är ansvarig rekryteringskonsult för denna tjänst.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gazella AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Jonathan Sundberg

jonathan.sundberg@gazella.se076 176 01 14

Dela jobbannonsen

Anmäl annons