Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gatuköksbiträde i Tyringe

Röda kiosken, HB · Hässleholm

·

Ansök senast 11 juni (33 dagar kvar)

Ansök via mejl

Röda Kiosken HB

Tyringes Bästa Korvar & Hamburgare

Till höger om parkeringen till Hemköp i Tyringe , Stenbocksgatan 9.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, mat och service.

Vi söker dig som är ansvarsfull, serviceinriktad & positiv.

Yrkeslivserfarenhet inom restaurang/gatukök är ett stort plus i kanten precis som kassavana. Du ska kunna laga enklare mat och servera eller kunna lära dig fort. Du ska klara av att arbeta i Tempo och vara struktuerad.

I din ansökan ser vi gärna att du berättar om dig själv, vem du är, vad du har gjort tidigare samt vad du gör nu. Du får gärna bifoga ett foto på dig tillsammans med ditt CV.

Vintertid är vi ett litet företag med en härlig gemenskap. Under sommarmånaderna har vi vår högsäsong och blir en hel del fler som jobbar och tempot höjs. Därför krävs det att man klarar av att både jobba ensam samt med medarbetare.

För att vi skall klara av att hålla öppet 7 dagar i veckan söker vi nu förstärkning till teamet. Vi behöver rekrytera gatuköksbiträde.

Förutom försäljning och matlagning så ingår det i jobbet att göra dagliga sysslor som finns i verksamheten. Städning, förberedning osv.

Vi är tacksamma om ni inte lämnar in CV personligt utan att ni mejlar ert CV. Har ni en intressant profil så blir ni kontaktade för en snabbintervju.

Med vänliga hälsningar, Röda Kiosken HB

#jobbjustnu

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Röda kiosken, HB

Placering

Hässleholm

Kontaktperson

HB Röda kiosken

Ansök via mejl