Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gästrike Vatten söker ingenjör med inriktning mot VA

Gästrike Vatten söker ingenjör med inriktning mot VA

GÄSTRIKE VATTEN AB · Gävle · Ansök senast 21 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer!

Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.

Vi söker en nyfiken ingenjör med inriktning mot vatten och avlopp. Hos oss får du en bred roll i utvecklingen av tekniska lösningar för morgondagens system för dricksvattenförsörjning och hantering av avloppsvatten, VA.


Vi erbjuder dig utveckling, frihet och trygghet

Som anställd på Gästrike Vatten får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där du kan vara trygg med att det kommer att finnas jobb och gott om utmaningar även i framtiden.

Vi arbetar aktivt för att våra drygt 115 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla genom att värdesätta de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Din roll som ingenjör inom VA

Som ingenjör hos oss kommer du att ingå i teknikorganisationen och ha ett aktivt samarbete med dina kollegor. Du får en viktig roll i vårt team och tillsammans med dig vill vi genomföra viktiga inventeringar och förbättringar för våra kunder och kommuninvånare. Vi gillar att hitta bra lösningar tillsammans och du kommer att få arbeta i en verksamhet där fokus ligger på samarbete för bästa lösning.

I arbetet med att utveckla tekniska lösningar för ledningsnät och VA-anläggningar får du ta ansvar för att planera och driva förbättringar, investeringar, ta fram tekniska krav och genomföra utredningar. Vi arbetar med flera olika tekniska verktyg för att nå bra lösningar och kommer att få arbeta med många externa kontaktytor. Tillsammans med kollegor, myndigheter, konsulter och entreprenörer säkerställer du att våra VA-lösningar håller god kvalitet nu och framåt.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet från samhällsbyggnadsområdet. Du kanske arbetar eller har arbetat som utredare, projektör, konsult eller projektingenjör. Din erfarenhet kan komma från områden som VA, mark, anläggning, energi eller likvärdiga teknikområden.

Du har i grunden en ingenjörsutbildning inom relevant teknikområde.

Dina personliga egenskaper och förmågor

Du är en nyfiken och kommunikativ ingenjör. Du trivs med att genom samverkan hitta bra lösningar och delar gärna med dig av dina idéer och kunskaper i gruppen.

Du är bekväm med att arbeta självständigt och vill ta ansvar för att utveckla teknik och arbetssätt. Din goda förmåga att samordna hjälper dig att skapa och upprätthålla goda kontakter med dina intressenter.


Tjänsteort och ansökan

Tjänsten är placerad i Gävle. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser därför gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev till nyttjobb@gastrikevatten.se​. Din ansökan vill vi ha senast den 21 mars.

Kontakt

Verkar det intressant? Slå en signal så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten.

Johanna Harrysson, chef för enheten Projekt och Distributionsteknik, telefon 026-17 51 47.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GÄSTRIKE VATTEN AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Gästrike Vatten AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons