Gårdssäljare

Derome Bygg & Industri - Ystad · Trelleborg

·

Ansök senast 13 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Ystad

Arbetsuppgifter

Vi söker nu förstärkning i form utav en gårdssäljare till vår anläggning i Ystad!
Är du en person som brinner för service? Är du dessutom en initiativtagande och ordningsam person som trivs med fartfyllda arbetsdagar? Då kan tjänsten som gårdssäljare hos oss passa dig!

Som gårdssäljare är du vår kontakt mot våra proffskunder. Dina arbetsuppgifter innefattar att ge våra kunder bästa möjliga service samt arbeta med påfyllning av lagerartiklar. Du och övriga kollegor på anläggningen arbetar tillsammans som ett team men arbetet är samtidigt självständigt där det krävs att du tar egna initiativ.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har servicekänsla samt är engagerad och energisk. B-körkort och truckkort är ett krav. Har du med dig erfarenhet och kunskap om bygg och materialkännedom ses det som meriterande.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Ystad.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Platschef Tor Blendberg via mail tor.blendberg@derome.se

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 13 december eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2020-12-13

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Derome Bygg & Industri - Ystad

Placering

Trelleborg