Jobbsafari är en del avschibsted logo

Garantihandläggare Renault/Dacia

Hedin Bil AB · Sollentuna · Ansök senast 25 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om rollen

Vi söker nu en garantihandläggare till vår nyförvärvade anläggning Renault/Dacia i Kista alternativt i Uppsala. Arbetet som garantihandläggare innefattar att säkerställa att generalagenters garantipolicy och garantiregler efterlevs samt att bedöma olika typer av garantiärenden, följa upp garantianspråk och utreda garantiärenden. I arbetet ingår också returfrakt och administration runt reklamerade bildelar. Det är viktigt att förstå regelverket runt garanti och säkerställa garantiutbetalningar sker från generalagenter. I arbetet ingår också fakturering av garantiärenden, verkstadsarbeten och serviceavtal. Du kommer arbeta med våra kända varumärken Renault/Dacia.

Din profil

Vi söker dig som har kunskap om fordon och fordonsreparationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete såsom garantihantering eller administration och har god förståelse för verkstadens alla processer. Vidare behöver du ha god vana att arbeta med Excel och dator som redskap. En fordonsteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet som garantihandläggare/servicerådgivare/administratör från bilbranschen är mycket meriterande. Som person är du lösningsorienterad, noggrann och gillar högt tempo. Du strävar efter att skapa goda relationer med både generalagenter och medarbetare. Då arbetsuppgifterna är många samt innebär en del planering och administration är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Körkort B är ett krav och du måste ha en mycket god språkkunskap i både svenska och engelska i så väl som tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista anställningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hedin Bil AB

Placering

Sollentuna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons