Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gällö Timber söker en Underhållschef El & Automation

Gällö Timber söker en Underhållschef El & Automation

Gällö Timber AB · Bräcke · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Mitt bland de jämtländska skogarna hittar du Gällö Timber AB. Som anställd här kommer du ha nära till milsvid natur och endast en kort biltur till fjällen. Åk längdskidor på lunchen i världens längsta skidtunnel i ett berg där det råder 4 minusgrader året om. Skotern kan du ha parkerad intill ditt hus om du väljer att bosätta dig i närheten av jobbet och kan snabbt ta dig iväg ut i skogen när du vill. Jakt, fiske, svamp- och bärplockning finns runt knuten.

Är det dags för en livsstilsförändring? Just nu söker vi en Underhållschef El Automation till Gällö Timber AB. Vi utmanar framtiden!

Arbetsuppgifter:
I rollen som Underhållschef inom El Automation har du det operativa ansvaret att tillsammans med ditt team sköta den dagliga driften samt arbeta förebyggande med maskinparken på Gällö Timber. Med förebyggande underhåll och reparationer säkerhetsställa driften och minimera störningar i produktionen. Du har personalansvar över ett team kunniga elektriker samt budgetansvar över din enhet. I arbetet är tillståndskontroller, felsökning, felorsaksanalys, el-reparationer i system och maskinanläggningar en viktig del av arbetet. Du arbetar med underhållsinsatser inom ett brett tekniskt område och det finns goda möjligheter till såväl teknisk utveckling och fördjupning samt personlig utveckling.

Kvalifikationer:
Du är utbildad inom El och Automation med lägst gymnasiekompetens eller motsvarande och innehar auktorisation AL. Har du auktorisation A är det mycket meriterande. Du ska har flera års erfarenhet inom producerande industri med goda vitsord. Meriterande om det finns erfarenhet av att leda personal men inget krav.

Du är en självgående initiativrik problemlösare som gillar utmaningar och kan bidra till förbättringar på olika plan. Det är tidvis högt tempo i arbetet, varför du måste kunna hantera stressiga situationer. Du är nyfiken och vill utvecklas yrkesmässigt. Du är en social person som gillar att jobba med människor.

Goda svenska kunskaper i tal och skrift är en förutsättning. Du ska även behärska det engelska språket. Du ska ha god datavana  Körkort B är ett krav

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Lön enligt avtal

Övrig information:
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gällö Timber AB

Placering

Bräcke

Kontaktperson

OnePartnerGroup Jämtland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons